زندان دیو مکانی مرموز و ترسناک در ایران!/ تصاویر

شهریار پرس نوشت : در سه کیلومتری غرب تخت سلیمان در آذربایجان غربی، کوهی واقع شده است که شکل و شمایل عجیبی داشته و به زندان دیو یا زندان سلیمان معروف است.

  زندان دیو یا زندان سلیمان کوهی است که در دل آذربایجان واقع  شده، ارتفاع کوهی که به زندان دیو معروف است در حدود ۸۷ تا ۱۰۸ متر است. هرچند این کوه، یک کوه معمولی نیست. این کوه، میان‌تهی است و درون آن گودال بزرگی قرار دارد که طول آن ۸۰ متر و قطر دهانه‌ی آن تقریبا به ۶۵ متر می‌رسد! مردم بومی منطقه معتقدند که این گودال، زندان مخصوص حضرت سلیمان بوده و دیوهایی را که از او نافرمانی می‌کرده‌اند را درون این گودال عمیق و عجیب می‌انداخته است.

می‌گویند این کوه در زمان مانایی‌ها، نیایشگاه بوده است و این را می‌توان از باقیمانده‌ی آثار بنای سنگی که در اطراف دهانه و در بالای کوه واقع شده بوده، متوجه شد. عده‌ای هم معتقدند که این آثار، باقیمانده‌ی بنایی است که حضرت سلیمان جهت محافظت از زندان دیو ساخته بوده است. داستان‌ها و ماجراهای زیادی در مورد زندان دیو یا زندان سلیمان در میان اهالی منطقه رد و بدل می‌شود که این کوه را مخوف‌تر از آنی که هست جلوه می‌دهد.

زندان دیو مکانی مرموز و ترسناک در ایران! + تصاویر

افرادی که توانسته‌اند خودشان را به بالای کوه برسانند، نگاه کردن به درون حفره را یکی از عجیب‌ترین و هولناک‌ترین تجربیاتشان دانسته‌اند. اگر شما هم تجهیزات لازم را داشته و دل و جرات بالا رفتن از این کوه عجیب را دارید، در هنگام نگاه انداختن به درون حفره، باید خیلی مراقب باشید تا به درون کوه نیفتید، چون هیچ راهی برای رسیدن به دهانه‌ی حفره در داخل وجود نداشته و خطر مرگ را به همراه دارد.

زندان دیو مکانی مرموز و ترسناک در ایران! + تصاویر

زندان دیو مکانی مرموز و ترسناک در ایران! + تصاویر

 

وزارت اموزش و پرورش اعلام کرد : برای اطمینان از یادگیری مناسب دانش اموزان، آزمون فارسی و ریاضی اول و دوم ابتدایی حضوری برگزار میشود

سخنگوی ثبت احوال در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد در بین اسامی پسران :امیرعلی ،محمد، علی ،امیرحسین، اریا سامیار و...

و در بین اسامی دختران فاطمه ، زهرا،رستا، حلما،زینب،اوا... اسمهای پر طرفداران در ماهه سال جاری بوده اند

معنی اسم در آینده کودک تاثیر بسیار دارد. باید نامی انتخاب کنید  که کودک در مدرسه و زندگی آینده به واسطه آن خجالت نکشد و موردتمسخر اطرافیان قرار نگیرد

 

خانه فردوسی پس از هزار سال مرمت می‌شود

شهریار پرس نوشت : یک مسؤل میراث فرهنگی کشور از آغاز طرح جامع مرمت و بهسازی خانه منسوب به حکیم ابوالقاسم فردوسی در روستای پاژ خبر داد.

احسان زهره وندی - مدیر پایگاه میراث فرهنگی توس اظهار کرد: طرح جامع مرمت و بهسازی خانه منسوب به حکیم ابوالقاسم فردوسی در روستای پاژ در شورای فنی اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی به تصویب رسید که به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
زهره وندی با اعلام این مطلب افزود: با توجه به تکریم نظرات بازدیدکنندگان مجموعه فرهنگی و تاریخی آرامگاه فردوسی مبنی بر احیا و بازسازی خانه منسوب به حکیم ابوالقاسم فردوسی طرح جامع مرمت و بهسازی این خانه در زادگاهش در روستای پاژ در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش میراث فرهنگی-مدیر پایگاه میراث فرهنگی توس خاطرنشان کرد: این پروژه توسط مشاور طراحی شده  و در جلسه شورای فنی اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی به تصویب رسید و به‌زودی عملیات اجرائی آن آغاز خواهد شد.

ezgif 1 d88422d0f0fd

آغاز به کار خبرگزاری شهریار پرس در تبریز

همزمان با ایام الله دهه فجر و به همت ماهنامه الفبای اقتصاد آذربایجان و نشریه بازار اخبار تبریز، خبرگزاری شهریار پرس در تبریز افتتاح و رسما آغاز به کار کرد.

 در مراسمی که به همین منظور در دفتر الفبای اقتصاد آذربایجان ترتیب یافته بود شهریار سلطانی صاحب امتیاز و مدیر مسئول این خبرگزاری گفت: این خبرگزاری به دنبال پوشش اخبار محلی آذربایجان شرقی و انعکاس آن در سطح ملی است و با تشکیل یک اکیپ زبده خبری به همت کانون فرهنگی و هنری همنفس بدنبال حضور گسترده آذربایجان شرقی در سطح ملی هستیم. شهریارسلطانی که دانشجوی دکتری مدیریت کسب و کار دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز است با تلاش شبانه روزی خبرگزاری شهریارپرس و نشریه بازار اخبار تبریز را بیشتر با رویکرد اقتصادی راه اندازی کرده است.

توحید شرکت تبریزی فعال رسانه ای که سردبیری شهریار پرس تبریز را عهده دار شده است گفت: با راه اندازی دفتر شهریار پرس و گردهم آوری جمعی از جوانان علاقه مند به نشر اخبار فضای سایبری به دنبال کمک به توسعه اطلاع رسانی صحیح و به روز در آذربایجان شرقی و کشور هستیم. وی افزود:

با توجه به گسترش خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی در استان های مهم و بزرگ کشور امیدواریم شهریار پرس بتواند در انجام رسالت خطیر مطبوعاتی و رسانه ای قدم های موثری بردارد.

دکتر محمد فرج پور باسمنجی نیز در این نشست با اشاره به اینکه ظرفیت های بالقوه ای در آذربایجان شرقی برای حضور در مجامع ملی و بین المللی در حوزه های اقتصاد صنعت تجارت و بازرگانی وجود دارد ابراز امیدواری کرد شهریارپرس با استفاده از تکنولوژی های نوین ارتباطی وبهره گیری از نیروهای جوان و پا در رکاب بتواند درعرصه های اطلاع رسانی ، گزارش، مصاحبه، یاد داشت و تجزیه و تحلیل اخبار و رخداد های استان مهمی چون آذربایجان شرقی به بخشی از رسالت های اطلاع رسانی عمل کند و در وانفسای جهانی شدن خبر و انتشار آنی خبر و رخدادها، این خبرگزاری نیز سهمی در جریان سازی، مطالبه گری وحتی انعکاس مشکلات و معضلات اقتصادی فرهنگی شمالغرب کشور ایفا نماید. مدرس روزنامه نگاری دانشگاه های تبریز همچنین از برپایی کارگاه های عملی آشنایی با متدهای روزنامه نگاری برای خبرنگاران خبرگزاری شهریار پرس،ماهنامه الفبای اقتصادی آذربایجان و نشریه بازار اخبار و همچنین خبرگزاری ندای بیصدا خبر داد و گفت با جمع شدن این خبر گزاری ها و نشریات در دفاتر ساختمان شهریار چایکنار تبریز انشالله شاهد شکل گیری رسانه های نوشتاری و سایبری و آنلاین با بهره گیری از جوانان علاقه مند به حوزه خبر و اطلاع رسانی باشیم به گزارش این خبر دکتر فرج پور باسمنجی به عنوان مشاور این رسانه ها در آموزش و بر پایی کارگاه های تخصصی آموزش متد روزنامه نگاری فعالیت های مستمری با این رسانه ها خواهد داشت.

 امید شرکت تبریزی نیز گفت: خبر گزاری ندای بیصدا از سال   90 فعالیت های خود را در تبریز آغازکرده است و با پیوستن به مجموعه این نشریات و خبرگزاریها به دنبال گسترش حوزه فعالیت اطلاع رسانی هست. امید شرکت تبریزی علاوه بر صاحب امتیازی و مدیر مسئولی خبرگزاری ندای بیصدا ،دبیری خبرگزاری شهریار پرس را نیز عهده دار شده است.

در این مراسم همچنین سید عطا الله مهدی زاده مرتضوی مدیر مسئول ماهنامه الفبای اقتصاد آذربایجان گفت: با سرمایه های شخصی خود به دنبال تقویت مجموعه این رسانه ها هستم، وی گفت: انتشار موفقیت آمیز ماهنامه الفبای اقتصاد آذربایجان بصورت تمام رنگی ادامه خواهد یافت و توزیع این نشریه همزمان در آذربایجان شرقی در استان های زنجان، اردبیل و آذربایجان غربی نیز آغاز شده است.

در ادامه این مراسم احکام جدا گانه از سوی دکتر محمد فاریابی عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز،دکتر محمد فرج پور باسمنجی معلم روزنامه نگاری به آقایان و خانم ها، توحید شرکت تبریزی بعنوان سر دبیر، امید شرکت تبریزی بعنوان دبیر ،مهندس جمشید طهماسبی مدیر اجرایی، احد جعفریان مدیر تبلیغات، حسام پور جعفری ، فرید عطایی اسکویی به عنوان عکاسان، و آرش میرازیی خبرنگار، اسماعیل عابدینی خبرنگار، خانم ها مریم سلمانزاده به عنوان خبرنگار و مدیر داخلی و پریسا آقایی طراح و گرافیست، و مهندسان (واثقی ، گلشنی، ایلمکچی) بخش پشتیبانی اهدا گردید.

photo 2019 01 05 21 55 37 2

بریدن در سالن کنسرت برای دزدیدن نقاشی بنکسی

بریدن در سالن کنسرت برای دزدیدن نقاشی بنکسی

دزدها نقاشی بنکسی را از روی در خروج اضطراری یک تالار مشهور موسیقی در پاریس دزدیدند.

به گزارش خبرگزاری شهریارپرس، شهرت بنکسی هنرمند مرموز انگلیسی به حدی رسیده است که دیگر هر جا اثری از در خیابانی دیده شود، از دست سارقان در امان نخواهد بود.

یکی از معدود آثار هنری بنکسی هنرمند مرموز و نامدار بریتانیایی در پاریس دزدیده شد. بنکسی این نقاشی را روی در خروج اضطراری سالن کنسرت موسیقی باتاکلان به یاد قربانیان حادثه تروریستی سال ۲۰۱۵ در این محل نقاشی کرده بود.

در ماه نوامبر سال ۲۰۱۵ در یک حمله تروریسی به کنسرت موسیقی راک در این محل ۹۰ نفر کشته شدند.

تالار موسیقی باتاکلان در واکنش به این رویداد بیانیه‌ای منتشر کرد و از خشم عمیق نسبت به این رویداد نوشت: «نقاشی بنکسی نمادی برای یادآوری این رویداد و متعلق به همه بود از مردم محلی و اهالی پاریس گرفته تا مردم سراسر جهان.»

این دزدی شب جمعه ۵ بهمن روی داد و در آن گروهی با چهره‌های پوشیده قسمتی از در را که نقاشی روی آن کشیده بود، با ابزار مخصوص بردیدند و با خود بردند.

آثار هنری بنکسی در دنیای هنر ارزش مادی و مشتریان بسیار دارد. اخیراً یکی از نقاشی‌های او که روی دیوار گاراژی خصوصی کشیده شده بود بیش از ۱۰۰ هزار پوند در یک حراجی فروخته شد.

اکتبر گذشته نیز یکی از نقاشی‌های معروف او در حراجی بیش از یک میلیون پوند فروخته شد. البته در رویدادی حیرت‌انگیز و خبرساز در دستگاهی که در قاب نقاشی تعبیه شده بود، فرو رفت و پاره پاره شد.

بنکسی کیست؟

بی‌شک از مشهورترین نقاشان امروز دنیا است اما ناشناس است. کسی از هویت واقعی او خبر ندارد و تا امروز موفق شده ناشناس بماند.

او در دسته هنرمندان خیابانی است که در مکان‌های عمومی آثار هنری خلق می‌کنند. او سبک ویژه‌ای دارد که آثارش را از دیگران متمایز می‌کند.

بنکسی از اوایل دهه ۱۹۹۰ در شهر بریستول شروع به کار کرد و از ابتدای سال ۲۰۰۰ کارش را در دیگر شهرهای بریتانیا و سپس جهان گسترش داد.

حدادعادل

حدادعادل: شک نکنید زبان فارسی در خطر است

رییس بنیاد سعدی با بیان اینکه حفظ زبان فارسی، حفظ هویت ایرانی است، هشدار داد که زبان فارسی در خطر است و این مسئله را می‌توان در نقاط مختلف کشور مشاهده کرد.

به گزارش پایگاه خبری شهریار پرس ، نشست خبری نخستین مدرسه زمستانی دانش و زبان ادبیات فارسی با حضور غلامعلی حداد عادل رییس بنیاد سعدی و معاونان او صبح چهارشنبه ۱۹ دی در محل این بنیاد برگزار شد.

در ابتدای این نشست حدادعادل درباره فعالیت این بنیاد در حوزه آموزش زبان و ادبیات فارسی، بیان کرد: «فعالیت های ما حول چند محور صورت می‌گیرد، یکی از آن‌ها تالیف کتاب‌های درسی است، ما تالیف ۷۰ اثر را در چشم‌انداز خود پیش بینی کردیم که ۱۵ جلد آن تا به امروز چاپ شده و در نقاط مختلف دنیا تدریس می‌شود. در کنار تالیف کتاب، فعالیت آموزش زبان فارسی را در فضای مجازی نیز آغاز کرده و یک استودیو در محل بنیاد ایجاد شده است و آموزگاران به صورت اینترنتی به آموزش زبان فارسی می‌پردازند.»

او همچنین به برگزاری دوره‌های کوتاه و بلند مدت فارسی آموزی و تربیت مدرس در بنیاد سعدی اشاره کرد و گفت: «از ابتدای تاسیس تا کنون ۷۰ دوره تربیت مدرس زبان فارسی از سوی ما برگزار شده و در آن افرادی که حداقل دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در زمینه زبان فارسی یا آموزش یکی از زبان های خارجی و یا زبان شناسی هستند شرکت کرده اند. همچنین تاکنون ۲۰ دوره دانش افزایی برگزار کردیم و با بیش از ۳۰ موسسه داخلی و خارجی تفاهم نامه همکاری امضا شده است. دوره تربیت آموزگاران زبان فارسی نیز داریم، ضمن آنکه دوره دانش افزایی هم برگزار می‌کنیم.»

بودجه بنیاد سعدی در ظاهر افزایش یافته است

رییس بنیاد سعدی درباره افزایش بودجه این بنیاد در لایحه بودجه پیشنهادی دولت برای سال ۹۸، توضیح داد: «ظاهر بودجه ما نشان دهنده افزایش جزیی به اندازه چهار و هفت دهم درصد است، اما هشتاد درصد بودجه بنیاد باید صرف خرید ارز شود. سال گذشته توان‌مان را برای خرید ارز ۳۵۰۰ تومانی بسته بودیم اما امسال بودجه‌مان با افزایش اندکی همراه شده است در حالیکه قیمت ارز سه برابر شده است و این مسئله نشان می دهد که چقدر بودجه ما کم شده است و می توان گفت با همان بودجه مجبور به تهیه ارز هستیم و باید خودمان را با آن تطبیق دهیم.»

حدادعادل ادامه داد: «همچنین باید با این بودجه ۲۰ درصد افزایش حقوق را در نظر بگیریم البته بنیاد سعدی در حدود ۵۰ کارمند بیشتر ندارد و سعی مان این بوده این نهاد بیشترین بودجه خود را صرف آموزش زبان فارسی در دنیا کند.»

او در بخش دیگر سخنان خود، درباره خطر بزرگی که زبان فارسی را تهدید می‌کند، گفت: «شک نکنید که زبان فارسی در خطر است، کافی است که به نقاط مختلفی از شهر و کشور خود مراجعه کنید که ببینید اثری از زبان فارسی نیست، در نقاط مختلف هم خلاف قانون شاهد استفاده نشدن از زبان فارسی و به کار بردن زبان خارجی هستیم. در حالی که حفظ زبان فارسی به معنای حفظ هویت ماست و همه باید برای حفظ آن همت کنیم. در تمام دنیا صداوسیما و شبکه های رادیویی و تلویزیونی پشتیبان زبان ملی هستند در ایران هم که زبان ما دارای چنین سابقه تاریخی است باید رسانه ملی بیش از این برای حفظ آن فعالیت کند.»

واکنش به تعطیلی کرسی‌های آموزش زبان فارسی

حدادعادل از کاهش کرسی های آموزش زبان فارسی در جهان خبر داد و گفت: «مهر ماه امسال وزارت علوم به دلیل تنگناهای ارزی، از ۳۷ کرسی‌ زبان فارسی، ۱۹ کرسی را تعطیل کرد و ما متاسف شده و اعتراض کردیم زیرا که در کنار میلیاردها دلاری که در کشور صرف انواع احتیاجات می شود، صرف یک میلیون دلار برای آموزش و گسترش زبان فارسی موردی نبود که به سرعت حذف شود و اساتید بازگردند. البته پس از انتقادها وزارت علوم در تدارک شرایطی است تا اساتید را بازگردانده و این کرسی ها را فعال کند.»

در بخش دیگر این نشست رضا مراد صحرایی معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی درباره نخستین دوره مدرسه زمستانی این بنیاد، توضیح داد: «در مدرسه زمستانی مهمانانی از ۲۰ کشور دنیا خواهیم داشت و این مدرسه با هزینه شخصی شرکت کنندگان برگزار خواهد شد و ۳۱ نفر پذیرش کرده‌ایم، سطح افراد هنوز مشخص نیست و پیش‌بینی می‌شود که مدرسه ای موفق باشد و در آینده نیز ادامه پیدا کند. شروطی‌ که در دوره‌های دانش افزایی داشته‌ایم را در این مدرسه لحاظ نکرده‌ایم و افراد حاضر ارتباطی از قبل با بنیاد نداشته و این نخستین حضور آن‌ها در دوره‌های بنیاد است.»

photo 2018 12 26 15 20 02

  گزارش دومین یلدای کارآفرینی استان آذربایجان شرقی

دومین یلدای کارآفرینی استان آذربایجان شرقی با عنوان " باشلانقیج لار چیلله سی " همزمان با هشتمین گپ کارآفرینی و با همکاری اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان برگزار گردید.
در این رویداد که برای دومین سال متوالی توسط شرکت آرتان برگزار می گردید استارتاپ ها و کارآفرینان و مسئولین و دانشجویان حضور داشتند و علاوه بر آن رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر تبریز، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، رئیس اداره توسعه کارآفرینی استان، مدیر امور مالی و تعاونی های مسکن، عضو محترم شورای اسلامی آذرشهر همچنین کانون کارآفرینی استان در کنار استارت آپ های مطرح از قبیل لوکوبوک، گشت کالا، اوستاتاپ، وای فای کلوپ، Meden، MADAD، Reecher، Academino و ... .Community developer های عزیز همچون بانی بهار کارآفرینی و سرمایه گذاری از کارخانه چرم و نیز پزشکان از حاضرین برنامه بودند
ابتدا دکتر کیهان ور مسئول دپارتمان نوآوری آرتان به توضیح برنامه های امسال کارآفرینی پرداخت و سپس در ادامه دکتر شهرام دبیری رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر تبریز، در جمع حاضرین ابراز کردند که امرو زه با توجه به فرایندهای جهانی و ملی لزوم حضور کارآفرینان در بستر جامعه واثر بخشی فعالیت ایشان هر چه بیشتر لمس می گردد و تاکید کردند هم به عنوان شخص حقیقی وهم به عنوان شخص حقوقی حاضرند در این زمینه پشتیبانی های لازم را ارائه نمایند، همچنین خبر حمایت شهرداری از یکی از استارت آپ های استان در جهت فرهنگ و سلامت شهری City Branding  مطرح نمودند.
سپس  مهندس قاسم نظامی پورآذری که از بنیانگذاران استارت آپی در کشور استونی است در رابطه با شهر هوشمند و امکان سنجی آن و فرصتهای موجود در این رابطه سخنانی ایراد کرد.
بنیانگذار Reecher معرفی گردید که در عرض شش ماه سرمایه قابل توجه جذب کرده است، این تیم در دفتر فناوری کارآفرینی و تجاری سازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز «دفتر فکت» و با حمایت و مشاوره شرکت آرتان ایده های استارت آپی خود را توسعه داده است که در ادامه به آقای آرش جهانگیری رئیس و بنیانگذار این استارت آپ لوح تقدیری با امضاء مشترک ریاست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل شرکت آرتان اهدا گردید.
به ابتکار آرتان برای اولین بار از «استارت آپ پویای استان»  لوکوبوک توسط چهار نماینده استارتاپی دیگر تقدیر شد تا فضای همکاری و کمک به هم اکوسیستمی ها تعمیق گردد.
در انتها آقای دکتر حسینی رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی به ایراد سخنانی در رابطه با اهمیت توسعه کارآفرینی به ویژه در بستر اجتماع پرداختند و با ابراز خرسندی از تشکیل چنین جلساتی فرمودند: اکنون دولت حتی اداره ما به افزایش دانش در این رابطه نیازمند است و از آرتال هم تشکر کردند و متذکر شدند امروز بسترهای اجتماعی و نهادهای اجتماعی نیاز فراوانی به فرهنگ سازی در این عرصه را دارند و دکتر کیهان هم قول تشکیل اتاق فکر استارت آپی استان را با همکاری تمامی استارت آپهای استان با هماهنگی کانون کارآفرینی گرفتند.

3074 200 150شهریارپرس:مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی با اشاره به نقش مهارت آموزی و آموزش های فنی و نیز تعامل با بخش خصوصی برای کارآفرینی گفت: بهره گیری از ظرفیت های موجود بخش خصوصی و غیردولتی برای توسعه آموزش های فنی و حرفه ای ضروری است.

به گزارش شهریارپرس، یعقوب نماینده در نشست کارگروه توسعه مدیریت سازمان فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی در مراغه افزود: باتوجه به کاهش تمایل دولت در زمینه تصدی گری در بخش های صنعتی و تولیدی، ایجاد تعامل بین مراکز مهارت آموزی فنی و حرفه ای و بخش های خصوصی زمینه ساز اشتغال زایی و کاهش بیکاری خواهد بود.
وی ادامه داد: با وجود فعالیت های متنوع آموزشی در زمینه ایجاد و تقویت مهارت های تولیدی و شغلی در مراکز فنی و حرفه ای، این مراکز هنوز از کمبود برخی امکانات و تجهیزات آموزشی و فنی رنج می برد و این مشکل را می توان با ایجاد تعاملات با بخش های صنعتی و تولیدی مرتفع ساخت.
وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت های صاحبان، تولید کنندگان و عرضه کنندگان فناوری های روز در بخش های تولیدی و صنعتی برای آموزش و مهارت آموزی در راستای تربیت نیروی انسانی کارآزموده و ماهر ضروری و حیاتی است.
نماینده با بیان اینکه تمرکز بیشتر مراکز مهارت آموزی در مرکز استان است، گفت: متاسفانه با وجود تلاش های بسیار در زمینه تمرکز زدایی، بسیاری از شهرستان های استان از امکانات آموزشی و مهارت آموزی مناسبی برخوردار نیستند.
وی با اشاره به اجرای طرح 'تکاپو' با همکاری یونیدو و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کشور افزود: این طرح به همت دولت تدبیرو امید در راستای توسعه و هدایت تولیدات صنایع داخلی به سمت بازارهای هدف به صورت محصولاتی بازارپسند اجرا می شود.
وی ادامه داد: سازمان فنی و حرفه ای با بهره گیری از مراکز آموزش و مهارت آموزی، می تواند نقش مهمی در اجرای این طرح بزرگ ملی و در نتیجه ایجاد زمینه های مناسب اشتغال داشته باشد.
وی با اشاره به حمایت های بخش خصوصی از مراکز مهارت آموزی این سازمان اضافه کرد: هم اکنون با حمایت یکی از شرکت های تولیدی و صنعتی، چهار کارگاه مهارت آموزی تجهیز و مواد مصرفی مورد نیاز برای این کارگاه ها تامین شده است.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان برنامه و بودجه آذربایجان شرقی نیز گفت: آینده توسعه اقتصادی منطقه باید بر اساس نیازهای موجود به ویژه در بخش های صنعتی و تولیدی برای ایجاد اشتغال پایدار و رونق تولید طراحی شود.
حیدر فتح زاده با اشاره به روند نزولی تولید در بخش مسکن و اشباع بازار این بخش در کشور افزود: با توجه به کاهش رونق تولید در این بخش، در سال های آینده با چالش های بسیاری روبرو خواهیم بود.
فرماندار مراغه نیز در این نشست گفت: برنامه ریزی های مناسب برای اشتغال جوانان، جذب سرمایه گذاری و رونق بخش های تولیدی و صنعتی در سایه امنیت ایجاد شده برای سرمایه در کشورمان با تدابیر دولت تدبیر و امید در سال های اخیر انجام شده است.
ظفر محمدی افزود: توجه به صنایع بومی، کشاورزی، دامی، معدنی و نیز صنایع تبدیلی با توجه به ظرفیت های موجود در منطقه موجب ایجاد زمینه های اشتغال پایدار است.
فرماندار هشترود نیز که در این در این نشست حضور داشت با اشاره به نقش مهارت آموزی در ایجاد زمینه های اشتغال برای جوانان گفت: در راستای آموزش های لازم برای ورود جوانان به بخش های تولیدی و صنعتی، مراکز مهارت آموزی باید به صورت جدی تقویت و حمایت شوند.
حسن مستفید با اشاره به ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی هشترود افزود: این شهرستان به عنوان بزرگترین تولید کننده محصولات زراعی از جمله گندم در این استان، از استعدادهای بالقوه ای در این بخش برای توسعه تولید و صنایع تبدیلی برخوردار است.
رئیس مرکز فنی و حرفه ای مراغه نیز در این نشست با اشاره به اقدامات و فعالیت های این مرکز در مهارت آموزی گفت: اجرای دوره ها و کلاس های مهارت آموزی در مرکاز ثابت دولتی و آزاد برای اقشار مختلف دانشگاهی، کارجویان و نیز اقشار آسیب پذیر و نیز آموزش در صنایع و استاد وشاگردی نوین در این راستا در مراکز آموزش فنی و حرفه ای مراغه اجرا می شود.
بهرام کیانی افزود: در سال گذشته، در مرکز شماره 5 این سازمان 428 هزار و 561 ساعت آموزش مهارت آموزی برای 2 هزار و 102 نفر و نیز در مرکز شماره 23 این سازمان در این شهرستان، 163 هزار و 356 ساعت کلاس آموزشی برای یک هزار و 408 نفر برگزار شده است.