جبهه ايستادگي ايران اسلامي پس از فتنه 88 در ماه هاي پاياني سال 1389 به پيشنهاد محسن رضايي با داعيه دلسوزی و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی شکل گرفت.

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری شهریار پرس ، جبهه ايستادگي ايران اسلامي پس از فتنه 88 در ماه هاي پاياني سال 1389 به پيشنهاد محسن رضايي و با داعيه دلسوزی و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی شکل گرفت.


 *تشکيل جبهه ايستادگي

جبهه ایستادگی ایران اسلامی پس از فتنه 88 و حماسه 9 دي به پیشنهاد محسن رضایی تشکیل شد؛ اين جبهه بيش از يك سال است كه در عرصه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی فعال شده و تشكيل آن حاصل فعاليت تعدادی از تشکل‌های سیاسی‌، انقلابی، اجتماعی و شخصیتهای روحانی، علمی، فرهنگی است.

این جبهه از زمان تشکیل، اطلاعیه های مختلفی را صادر كرده و در مرامنامه خود آورده‌ است:

"بی تردید انقلاب اسلامی میراث مجاهدت هزاران شهید و رزمنده فی سبیل الله است که امروز به عنوان امانت در دست ماست و پاسداری از آن و دستاورد های آن برهمگان واجب است. این پاسداری در شرایط فعلی نیازمند بصیرت، مجاهدت، مقاومت و ایثار و از خود گذشتگی معنی دار است وچنانچه نتوانیم با شرایط تاریخی فعلی نقش خود را ایفاء نمایند همیشه در طول تاریخ مسئول خواهیم بود و به بدی از ما یاد خواهد شد ... گزاف نیست اگر گفته شود امروز تحقق اهداف انقلاب اسلامی رابطه معنی داری با کار آمدی نظام جمهوری اسلامی ایران پیدا کرده است و مهمترین وانقلابی ترین وظیفه رفع دغدغه هااز فرا روی این نظام نو پاست .

 نظامی که در فرایند پس از تثبیت و مراحل تکاملی و تعالی خود نیازمند بازتعریف و باز تولید اندیشه های ناب اسلامی و الگو سازی ورفع مشکلات یکی پس از دیگری است.حوادث چند سال اخیر نشان داد که غفلت از این هدف راهبردی و مشغول شدن به مباحث حاشیه ای ورو بنایی و دادن وعده های پر هزینه و دور از انتظار فریاد رهبرمعظم انقلاب اسلامی را نیز درآورده است."


*رويکرد جبهه ايستادگي

بنابر اظهارنظر برخي از اعضاي اين جبهه،‌ مهم‌ترین رویکرد جبهه ايستادگي در شرايط فعلی خاصه در حوزه اقتصادی و فرهنگی، وحدت اصولی با تکیه برمبانی وارزشهای انقلاب اسلامی و منافع ملی و بدور ازهرنوع گرایش قومی و تبار اندیشی و توجه به دغدغه ها وآسیب ها واصلاح آنهاست ، شرايط پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و آثار و عوارض بداخلاقی‌های آن دوران، سوء تعبیر و برداشت‌های اولیه تا حد مقابله با نظام و شکل گیری جریان فتنه، بروز جریانهای انحرافی، وضعیت اقتصادی و فرهنگی کشور، شرايط پرتلاطم منطقه ای و فرامنطقه ای وعده نائل آمدن به چشم انداز در افق 1404 و مطالبات نسل جدید و شرايط تحول آفرین حوزه های علمی، آموزشی و فناوری در سطح جهان و ده‌ها عامل دیگر همگی آیات و براهین روشنی است که ایران اسلامی با راهبرد وحدت نیروهای اصول گرای خردمند و انقلابی و با ایستادگی بر اصول وارزشهای اسلامی مسیر نظام سازی عزت مندانه خود را با الگوی مردم سالاری دینی پیش خواهد برد .


*تأکید بر حرکت جبهه ایستادگی براساس منشور جامعتین

در سي ام  تیر سال  90 رئیس شورای عالی جبهه ایستادگی تاکید کرد که تشکل سیاسی متبوعش همواره بر اساس منشور جامعتین فعالیت خواهد کرد چراكه جبهه ایستادگی در خانواده اصولگرایان باز تعریف شده است و خود را خارج از آن نمی‌داند.


*تشكل هاي جبهه ايستادگي

حزب توسعه و عدالت ايران، جمعيت آبادگران جوان ايران اسلامي، مجمع اسلامي آرمان ملت ايران، جمعيت جوانان انقلاب اسلامي، حزب نيك انديشان ايران اسلامي، حزب اسلامي ايران زمين، خدمتگزاران ايران اسلامي، حزب سبز، جبهه حاميان ولايت از جمله تشكل‌هاي جبهه ايستادگي هستند.


*دبیر کل جبهه ایستادگی ایران اسلامی

شورای عالی جبهه ایستادگی ایران اسلامی به اتفاق آراء حجت‌الاسلام حبیبی، رییس سابق عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را به عنوان دبیر کل اين جبهه انتخاب نموده اند.


*اعضاي جبهه ايستادگي

اعضاي اين جبهه به شريح زير هستند:

عبدالحسين  روح الاميني، دبیرکل حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی

محمد نوري، دبير کل جمعيت جوانان انقلاب اسلامي

حجت الاسلام نيکي ملکي، حزب نيك انديشان ايران اسلامي

ابولقاسم رئوفيان، حزب اسلامي ايران زمين

حسين کنعاني مقدم، دبير کل حزب سبز

دلاور صيامي، دبير كل اسبق جبهه حاميان ولايت که به گفته ي دبير كل جبهه ايستادگي در حال حاضر حجت الاسلام مشكيني دبير كلي اين جبهه را عهده دار است

محمود علوي، رئيس شوراي عالي ايستادگي

حسن بيادي، سخنگوي جبهه ايستادگي

اميرعلي اميري، دبير شوراي عالي جبهه ايستادگي

آرش میراسماعیلی، عضو شورای عالی جبهه ایستادگی

زهره حقیقی (همسر عبدالحسین روح‌الامینی) رییس کمیته بانوان


*لوگوي انتخاباتي جبهه ايستادگي

جبهه ايستادگي با رونمايي از لوگوي انتخاباتي خود براي انتخابات مجلس نهم، تبليغات خود را با استفاده از عكس زير انجام داد.

عدد 61 مفهوم معنی‌داری با شرایط فعلی دارد. این عدد یادآور دو حماسه مهم در تاریخ اسلام و جمهوری اسلامی است. حماسه اول عاشورای سال61 هجری قمری است که یادآور و نماد ایستادگی و شهادت امام حسین(ع) و فرزندان و یاران با وفای اوست که با این فداکاری اسلام را برای همیشه بیمه کردند؛ و حماسه دوم مربوط به سال 1361 هجری شمسی و پیروزی بزرگ ملت ایران با صدامیان و پشتیبانان آن در جنگ تحمیلی و آزادسازی خرمشهر است.


*مجلس نهم، اولين حركت جبهه ايستادگي براي انتخابات

در 27 تير ماه 90 رییس کمیته اطلاع رسانی جبهه ایستادگی هرگونه نزدیکی اعضاء شورای عالی این جبهه به محمدباقر قالیباف را تکذیب کرد. محمود افتخاری تاکید کرد: همه اعضاء شورای عالی جبهه ایستادگی ایران اسلامی از حامیان محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند.

30 تير ماه 90 رئیس شورای عالی جبهه ایستادگی تاکید کرد که تشکل سیاسی متبوعش همواره بر اساس منشور جامعتین فعالیت خواهد کرد. جبهه ایستادگی در خانواده اصولگرایان بازتعریف شده است و خود را خارج از آن نمی‌داند.

18 آبان ماه 90 سایت ایستادگی به منظور اطلاع رسانی اخبار، بیانیه‌ها و مواضع اعضای جبهه ایستادگی آغاز به کار کرد.

با وجود آنکه این جبهه در ابتدا به وحدت با سایر جریان‌های اصولگرایی و فعالیت زیر پرچم جبهه متحد اصولگرایان امیدوار بود، اما در نهایت با ارائه لیست مستقل در تهران و شهرستان‌ها فعالیت خود را از جبهه متحد جدا کرد و به عنوان جبهه‌ای مستقل در عرصه رقابت انتخاباتی مجلس نهم ظاهر شد.

سيد محمود علوي اولين سرليست انتخاباتي جبهه ايستادگي در ليست انتخاباتي مجلس نهم بود اما پس از خبر رد صلاحيت شدن اين فرد پس از رايزني هاي بسيار اين جبهه سيد محمد حسن ابوترابي فرد را به عنوان سر ليست خود انتخاب كرد.


*دستاورد جبهه ايستادگي از انتخابات مجلس نهم

جبهه ایستادگی در دور دوم انتخابات مجلس نهم 45 کاندیدا را در 19 حوزه انتخابی مورد حمایت قرار داد که 20 نفر آن‌ها در حوزه تهران و 25 نفر دیگر در 18 حوزه شهرستان‌ها بودند و در نهايت دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و باني تشكيل اين جبهه پس از پايان انتخابات درباره برآیند حضور جبهه ایستادگی در مجلس نهم مي گويد: نتیجه کار این جبهه خوب بوده و حدود ۴۰ نفر از این تشکل به مجلس نهم وارد شده اند.