شهریار پرس علی  پورمهر هنرمند بنام عرصه موسیقی متولد ۲۳ آبان ۱۳۵۶ در اردبیل بوده، پدرش از اهالی روستای پرمهر شهرستان گرمی مغان استان اردبیل و مادرش اهل تبریز است.

پرمهر فارغ التحصیل رشته مهندسی معماری از دانشگاه مازندران است، بجز خوانندگی، ترانه می نویسد و آهنگ می سازد و در کشور مختلف اجرای زنده و تلویزیونی هم دارد.

وی موسیقی را از ۱۴ سالگی با ترانه سرایی شروع کرد و خوانندگی را نزد اساتید فارسی زبان چون فریدون پوررضا و نوربخش زبان تعلیم دید، علاوه بر این با خوانندگان مطرحی همچون چاووشی، فرزاد فرزین، استاد ایرج و .. کار کرده‌ است.

همچنین ترانه های «ائوده چؤله چیخما» و «یاغیش آلتیندا» از آثار علی پرمهر هست که تا به حال در شبکه های تلویزیونی صداو سیما توسط وی اجرا شده است.

ترجمان صبح گفت و گویی با این هنرمند عرصه موسیقی ترتیب داده که در ادامه می آید…

درحال حاضر مشغول ساخت چه آهنگی هستید وآیا اغلب در آذربایجان ترانه ها سازی می کنید یا پایتخت ؟

این روزها مشغول ساخت چند آهنگ ام که همزمان برروی آنها کار می کنم که بعد از اتمام ماه صفر آثار رونمایی شده و به دعوت جمهوری آذربایجان از تلویزیون آنها پخش خواهد شد.

به نظر شما آیا این روزها اوضاع بروفق مراد خواننده ها هست ؟

در همه جای دنیا هم خواننده خوشبخت و هم خواننده بدبخت داریم، اوضاع خوب بستگی به شرایط اجتماعی، موقعیت خواننده و سبکی که انتخاب کرده دارد.

به طور کل نمی توان گفت که احوال خوانندگان این روزها خوب است یا نه، چراکه در کشور ایران به جز معدودی از خوانندگان مابقی احوال خوبی را شاهد نیستند.

طبق شنیده ها قبل از خوانندگی به کار در ساختمان مشغول بودید! چطور سراز خوانندگی در آوردید؟

فارغ التحصیل رشته مهندسی معماری ام، اما در یک برهه ای از سن نوجوانی براساس شرایط خانوادگی و معیشتی مجبور به کار یدی شدم.علاقه به کار موسیقی و هنر مرا به این وادی کشاند.

تاکنون چند آلبوم روانه بازار کردید و بهترین و پرطرفدارترین آنها کدامند ؟

تاکنون می توان گفت که۲ آلبوم رسمی روانه بازار کرده و سومی در حال کسب مجوز از سوی اداره ارشاد است.

اولین بار کی نام شما برای خوانندگی سرزبانها افتاد؟

آالبوم یاغیش التیندا را راهی بازار کرده بودم و پس از آن چند تک ترکت عرضه کرده که یکی از آنها ترانه سلام یتیر بود، این ترانه هم در ایران و هم کشورهای خارجی باعث شد نامم بر سرزبانها بیفتد.

نسبت به پخش آهنگ های افراد کم تجربه در تلویزیون چه حسی دارید؟

حقیقتش من اصلا وقت نمی کنم به تلویزیون نگاه کنم و توجه چندانی به شبکه ها محلی ندارم، اما به هر حال جوانان نیز باید استعداد خود را در یک محلی به نمایش بگذارند و امید بر آن دارم موفقیت بیشتری را در این زمینه کسب کنند.

آذربایجان سرشار از خواننده بوده به نظر شما چرا تعداد معدودی در این شهر ماندگار شده اند؟

دلیلش آن است که اکثرا در مرحله ابتدایی مانده و صاحب امضاو سبک در خوانندگی نیستند، به نوعی می توان گفت خوانندگی تنها صدا نیست و خواننده باید صدا،شعر و اهنگ را شناخته وحتما توانایی ایفا کردن یک ساز را داشته باشند.

در پایتخت اغلب از خواننده ها و فوتبالیست ها دعوت به بازیگری می شود ازشما هم دعوت شده ؟

پیشنهاد بازیگری از کشورایران و جمهوری آذربایجان داده شده ولی علاقه ای به این کار ندارم و معتقدم هرکسی باید کار خود را انجام دهد.

در کشور آذربایجان برای خواننده ها چه محدودیت هایی وجود دارد ودرضمن به چه میزان خواننده ها مستقل وآزاد هستند ؟

محدودیت خاصی را ندیدم و از ابتدای کارم با مشکلات آنچنانی مواجه نشدم، البته ناگفته نماند هر کشوری دارای چارچوب ها یی است و برای برگزاری کنسرت قوانین خاص خود رادارد.

با استنباطی که از سوال دارم مشکلات خاصی برای من وجود نداشته و کارهایم با روال عادی پیش رفته است، البته برخی ادارات در تبریز در راستای برگزاری کنسرت اذیت می کنند و این امر موجب دل زدگی مخاطبان و هنرمندان می شود.

اگر هنرمند توانایی برگزاری کنسرت در خارج از کشور داشته باشد قید برگزاری در ایران را می تواند بزند ولی بحث عشق و علاقه به وطن و خواسته های مردم موجب برگزاری کنسرت های بومی می شود.

آیا در آذربایجان آهنگ سازها مناسب خواننده های حرفه ای هستند؟

خوانندگان خوب و نخبه جذب تهران می شوند و مشغول به کار می شوند،  اهنگسازهای موفق بومی هم راه تهران را در پیش می گیرند.

شمامایل هستید مثل خواننده های آذربایجان وترکیه در خیابان برای شهروندان کنسرت  رایگانبرگزار کنید؟

بله اگر زندگی خودم تامین شود حتما می توان این کار را انجام دهم.

شماخارج از ایران هم کنسرت داشتید؟

بله؛ در کشورترکیه در شهر اغدیر با اوزیر مهدی زاده و در باکو هم با رفعت الرمان خواننده ترکیه ای کنسرت مشترک داشته ام.