شهریارپرس/آذربایجان شرقی مسسونگون ورزقان بر داماش گیلان فائق آمد.
دو تیم مسسونگون ورزقان و داماش گیلان در جریان هفته چهاردهم رقابتهای لیگدسته اول فوتبال ایران موسوم به لیگ آزادگان، از ساعت ۱۴ امروز (سهشنبه) در ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز به دیدار هم رفتند که این دیدار در نهایت با برتری دو بر یک مسیها به اتمام رسید.
گلها:
گل اول بازی در دقیقه ۲۴ توسط رضا زاهدتبار وارد دروازه مسسونگون شد.
در حالی که بازی تا دقیقه ۶۵ با برتری میهمان دنبال میشد؛ محمد زینالی با یک ضربه آکروباتیک حساب کار را یک بر یک کرد. در ادامه فردین عابدینی در دقیقه ۸۵ گل پیروزی بخش مسسونگون را به ثمر رساند.
ترکیب مسسونگون ورزقان:
وحید شیخ ویسی، بهمن کامل، فردین عابدینی، میلاد محسنی، میثم جودکی، علی نظری، محمد زینالی، حسین فلاحیان، مهدی نجفی، بهزاد نوروزی، محمدطاهر امینی
سرمربی: علی میرزائیان
ترکیب داماش گیلان:
مسعود پورمحمد، مجتبی بیژن، حسین خیری، پژمان نجات، آزاد جعفرزاده، محمد رستمی، آرمین انبساطی، محمد خرم الحسینی، سعید طالبی، رضا زاهدتبار و رضا پورمهدی.
سرمربی: علی نظرمحمدی
مسسونگون با این پیروزی ۲۰ امتیازی شد و اکنون جایگاه هفتم لیگیک را به خود اختصاص داده است. داماش گیلان نیز با ۱۰ امتیاز در رتبهی شانزدهم قرار دارد.
به گزارش شهریارپرس، لالههای نارنجی هفته آینده میهمان خوشه طلایی ساوه خواهند بود، داماش گیلان نیز به مصاف نفت و گاز گچساران میرود.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: مطابق اعلام دستگاههای اجرایی دخیل در امر نهضت ملی مسکن، تعداد ۶۰۰۰ واحد مسکونی در بخش روستایی و شهری استان برای ایامالله دهه فجر آماده بهرهبرداری است.
جبار علی ذاکری امروز، ۷ آذر در جلسه شورای مسکن استان که در شهرستان بستانآباد برگزار شد، اظهار کرد: تاکید ما بر رساندن این عدد به ۹۰۰۰ واحد مسکونی است که باید با تلاش مضاعف بنیاد مسکن استان و بالابردن راندمان کاری، این امر تحقق یابد.
وی افزود: ۲۸ هکتار زمین ملی در روستاهای هلان و خیرآباد شهرستان بستانآباد شناسایی و مورد بررسی قرار گرفته که در حال الحاقشدن به محدوده شهر بستانآباد است تا در اسرعوقت به ثبتنامکنندگان نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت اعطا شود.
وی گفت: حدود ۱۱۵۰ واحد زمین در استان در اختیار ثبتنامکنندگان نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت قرار گرفته که پیشبینی میشود تا بهمنماه، ۲۰۰۰ واحد دیگر آمادهسازی شده و تحویل متقاضیان شود.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی سرپرست معاونت هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی گفت: استان از حیث حجم(۹۹ درصد) و زمان مبادله موافقتنامههای اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای در سال جاری در میان سه استان برتر کشور قرار دارد.
علی فرجی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در سالجارب مجموع اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان از منابع جدول (۱۰ –ج) ماده واحده قانون بودجه برابر دو هزار و ۸۸۸ میلیارد تومان است که نسبت به اعتبارات ابلاغی ابتدای سال گذشته با رقمی معادل دو هزار و ۵۲ میلیارد تومان، ۴۱ درصد رشد داشته است.
وی افزود: با اهتمام و تلاش همکاران سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و جدیت و پیگیری به موقع دستگاههای اجرایی، موافقت نامههای مربوط به اعتبارات ابلاغی، قبل از موعد مقرر مبادله شد و از حیث حجم و زمان انجام فرایند مذکور، استان آذربایجانشرقی در میان سه استان برتر کشور قرار دارد.
فرجی خاطرنشان کرد: اعتبارات ابلاغی در قالب تعداد ۲۴۷ طرح و یک هزار و ۳۰ پروژه مبادله شده است.
به گزارش شهریارپرس، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، وی تصریح کرد: تعداد ۳۸۴ پروژه، نیمه تمام احداثی و توسعهای بوده و سازمان در صدد است با اخذ تخصیصهای حداکثری نسبت به تکمیل و بهره برداری هرچه سریعتر این پروژهها اقدام کند.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی اولین جلسه ستاد اجرائی هدفمندی یارانه ارزی شیر مصنوعی (شیرخشک) در راستای اجرای سیاستهای دولت در اصلاح سیاستهای ارزی در این حوزه و نظارت در سطح تولید، توزیع و عرضه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
بهمن نقیپور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این جلسه، گفت: در بحث شیر یارانهای بکار بردن کلمه شیر مصنوعی بهترین گزینه است چون این شیر در کل جایگزین مصنوعی برای شیر مادر بوده که بهترین شیر برای نوزادان است.
وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی در خصوص شیر مادر افزود: معاونت بهداشتی در ترویج شیر مادر باید با جدیت عمل کند و تامین غذای کمکی بعد از شش ماه برای کودکان زیر دو سال نیز باید فرهنگ سازی شود.
معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه گفت: اجرای کامل این طرح باعث بهبود نسبی کمبود شیر مصنوعی در سطحهای تولید، توزیع و عرضه خواهد شد و ضمن بهره مندی مصرف کننده نهایی از ارز تخصیص داده شده به شیرهای مصنوعی، قاچاق معکوس این محصولات و مصارف خارج از عرف آن به حداقل رسیده و خانوارها مشکلی جهت تامین این نوع شیرها نخواهند داشت.
مسلم نجفی با اشاره به اینکه تنها مرکز مجاز برای توزیع شیر مصنوعی داروخانه است، افزود: برای جلوگیری از ایجاد بازار سیاه و گرانی قیمت شیر مصنوعی، ارائه شیر مصنوعی (خشک) با قیمت یارانهای با ورود به سیستم و سامانه تیتک و استعلام شیر خشک توسط داروخانه با ارئه کد ملی یا شناسنامه نوزاد امکان پذیر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه عرضه شیر مصنوعی نسبت به ماههای قبل روند مطلوبی دارد، گفت: با هماهنگیهای انجام شده و رفع برخی مشکلات سامانه داروخانهها با ثبت کد ملی کودک زیر دو سال در سامانه تیتک شیر خشک به صورت یارانهای و با قیمت مصوب قبلی و برای اتباع خارجی نیز بر اساس شناسه یکتای اتباع عرضه شود.
به گزارش شهریارپرس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در عرضه شیر مصنوعی با سامانه ۱۹۰ تماس و موارد تخلف را به معاونت و یا مدیریت غذا وداروی شهر محل سکونت خود اطلاع دهند.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی پاکو خمس، به شایعه پیشنهاد دپورتیوو لاکرونیا به او، واکنش نشان داد.
شب گذشته سایت دیاریو پرتغال در گزارشی مدعی شد پاکو خمس به زودی از تراکتور جدا میشود و مقصد بعدی این سرمربی اسپانیایی "دپورتیوو لاکرونیا" خواهد بود.
روزنامه معتبر "AS" اسپانیا نیز از خمس به عنوان یکی از گزینههای اصلی هدایت لاکرونیا نام برد تا شایعه جدایی این سرمربی از جمع تیتیها قوت بگیرد.
به گزارش شهریارپرس، اما امروز (سهشنبه) پاکو خمس در گفتوگوی کوتاه با رسانه رسمی باشگاه تراکتور، در رابطه با خبر منتشر شده مبنی بر پیشنهاد تیم دپورتیوو لاکرونیا و احتمال جداییاش از تراکتور، عنوان کرد: من در حال حاضر در هتل باشگاه حضور دارم و از پیشنهاد مطرح شده، بیاطلاع هستم. در روز تعطیلی تمرینات، من هم میخواهم استراحت کنم. کسانی که این موضوعات را مطرح میکنند، لطفاً دست از حاشیهسازی بردارند.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر از ثبت ۵۹ هزار هکتار اراضی دیمی این شهرستان در سامانه دیم زار خبر داد.
علی نجفی در گفتوگو با شهریارپرس، با اشاره به آغاز طرح عقد قرارداد بیمه محصولات کشاورزی جهش تولید در دیمزارها گفت: در این شهرستان نیز با تلاش و پشتکار ۳۳ نفر از کارشناسان جهش تولید، ثبت ۵۹ هزار هکتار از اراضی دیم اهر در سامانه دیمزارها آغاز و به زودی توسط کارگزاران بیمه تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار میگیرند.
وی هدف از اجرای طرح سامانه دیمزارها را بیمه محصولات کشاورزی و جبران خسارات پیشبینی نشده در امور کشاورزی عنوان کرد و از کلیه کشاورزانی که مزارع خود را کشت کردهاند خواست در اسرع وقت اقدام به ثبت نام در سامانه دیمزارها توسط کارشناسان (دولتی و خصوصی) کنند.
نجفی گفت: امکان عقد قرارداد بیمه محصولات کشاورزی جهش تولید در دیمزارها برای کشاورزانی مقدور خواهد بود که نامشان در سامانه دیمزار ثبت شده باشد.
وی همچنین در ادامه از آغاز اجرای طرح کشت قراردادی همزمان با سراسر کشور در شهرستان اهر نیز خبر داد و با اشاره به اهداف اجرای این طرح برای حمایت کشاورزان در خوداتکایی، تولید و غیره، افزود: از مزایای دیگر این طرح تخفیف در حق بیمه محصول و دریافت کمک هزینه حمل گندم برای سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ میباشد.
نجفی از کشاورزان شهرستان اهر خواست با مراجعه به سامانه Farm.mcinext.com و gtc.ir و طبق فیلم آموزشی هرچه سریع تر نسبت به ثبت نام در این طرح اقدام نمایند.
وی در ادامه به فرا رسیدن روز جهانی خاک نیز اشاره کرد و گفت: خاک و آب منشاء زندگی است و جهاد کشاورزی اهر نیز با تاسی از اندیشههای محیط زیستی رهبر معظم انقلاب جهت فرهنگسازی حفظ منابع آب و خاک کشور در هفته خاک برنامههای متنوعی در سطح شهرستان اهر برگزار خواهیم کرد.
وی با اشاره به روز شمار هفته خاک افزود: برنامههای متنوعی برای گرامیداشت این روز در سطح شهرستان اهر اجرا خواهد شد که شامل برگزاری زنگ خاک در مدارس، اجرای برنامههای فرهنگی از جمله نقاشی و ارائه مقاله توسط دانشآموزان و دانشجویان و فرهیختگان، بازدید از پروژه اجرایی آب و خاک، سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه و غیره خواهد بود.
مدیر جهاد کشاورزی اهر در ادامه مدیریت پایدار خاک را جزود اولویت برنامه ها برشمرد و گفت: خاک منبع حیاتی و تامین کننده مواد غذایی انسانها بوده و با توجه به ارتباط مستقیم خاک با گیاهان و درختان، ضروریست در خصوص مدیریت پایدار خاک که از اولویت طبیعی برای بخش کشاورزی و جنگلداری است اقدامات اساسی انجام دهیم.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی شهردار تبریز از جابجایی روزانه ۴۰ تا ۵۰ هزار مسافر توسط ناوگان ریلی شهری در خط یک مترو خبر داد و گفت: نواقص تهویه، اطفاء حریق، سیگنالینگ و مخابرات خط یک مترو تا پایان سال رفع میشود.
یعقوب هوشیار در جلسه بررسی آخرین وضعیت خط یک مترو تبریز با اشاره به اینکه سرفاصله زمانی در فازهای اول و دوم خط یک مترو ۱۶ دقیقه است، افزود: جهت استفاده بهینه از تجهیزات مترو و احتساب پیوست مدیریت بحرانی، نیازمند اجرای لینک ارتباطی بین خطهای یک و دو مترو تبریز هستیم به طوری که هزینههای احداث این لینک از محل اعتبار خط دو پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه لینک ارتباطی مذکور در کمترین زمان ممکن اجرا خواهد شد، تصریح کرد: عمده هدف مدیریت شهری در رفع نواقص خط یک و احداث لینک بین دو خط در نظر گرفتن مدیریت بحران و کاهش سرفاصله زمانی در فاز سوم این خط است.
وی با اشاره به ملاحظات سازمان بازرسی در بحث سیگنالینگ، تصریح کرد: تمامی نواقص خط یک مترو تبریز در حال رفع بوده چرا که مترو از حیث فنی و اجرایی با پروژههای عمرانی دیگر تفاوتهای زیادی دارد.
هوشیار با اشاره به اینکه سرفاصله زمانی کل خط یک مترو تبریز به ۱۶ دقیقه خواهد رسید، خاطرنشان کرد: مترو تبریز روزانه ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر از مسافر جابه جا میکند و برنامه ریزی مدیریت شهری و تکلیف سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز افزایش آمار مسافرگیری روزانه به ۱۰۰ هزار نفر است.
وی با اشاره به وجود ۲۱۹ پله برقی در خط یک مترو و هزینه ساخت و نگهداری بالای این پروژه، تصریح کرد: مباحث و نواقص تهویه، اطفا حریق، سیگنالینگ و مخابرات خط یک تا پایان سال تمام میشود؛ همچنین ۱۷۰ پله برقی در خط یک خرید و نصب شده و تا پایان سال شروع به کار میکند.
وی گفت: هدفگذاری شهرداری اتمام عملیات عمرانی فاز اول خط دو مترو تبریز تا پایان زمان شورای ششم است.
روح الله رشیدی، رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری شورای اسلامی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از اقدامات عمرانی مربوط به پروژه مترو، خاطرنشان کرد: بر اساس گزارشی که سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اعلام کرده، برای رفع نواقص سیگنالینگ خط یک تا سیام بهمن روزشمار نصب شده است و رفع نواقص در بحث مخابرات و پله برقیهای خط یک نیز ماه آینده انجام میشود که این اقدامات موجب کاهش سرفاصله زمانی خط خواهد شد.
روح الله دهقاننژاد، رئیس کمیسیون تحقیق، نظارت، حقوقی شورای اسلامی شهر نیز در این خصوص اظهار کرد: احداث لینک ارتباطی بین دو خط باید در گذشته انجام میشد، ولی مورد غفلت واقع شده است.
به گزارش شهریارپرس، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، علی نوای باغبان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز با تاکید بر نظارت مستمر شورا به پروژه مترو گفت: سیاست مدیریت شهری اتمام نواقص خط یک مترو در کمترین زمان ممکن است.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی فرمانده سپاه عاشورا، بسیج را مایه روشنگری در جهان عنوان کرد.
سردار اصغر عباسقلیزاده در همایش گرامیداشت هفته بسیج که با حضور جمع کثیری از بسیجان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودهاند: بهترین الگو برای بسیج، حضرت علی (ع) است که تمام عمر خود را وقف اسلام کرد.
وی افزود: هفته بسیج دیگری فرارسیده و ما شاهد خدمات گسترده و تلاشهای بسیجیان هستیم. تشکیل بسیج مستضعفان که تدبیر حضرت امام (ره) بود، مایه خیر و برکت برای انقلاب است.
عباسقلیزاده افزود: بسیج برای عزت اسلامی، دفاع از وطن، دفاع از مردم، محرومیتزدایی و خدمترسانی به مردم و پیشرفت در همه ابعاد مختلف تشکیل شد و امروز با اقتدار این مسیر را ادامه میدهد. تلاش عزیزان بسیجی را قدر نهاده و از اخلاص و تلاشهای شبانه روزی این عزیزان تشکر میکنیم.
دکتر بهمن نقیپور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه گفت: از زمانی که امام راحل، بسیج مستضعفان را در سال ۱۳۵۸ تشکیل دادند، هدف مهمی داشتند و آن این بود که هر اقدام و عملی در بسیج برای رضایت خداوند و بدون هیچ چشمداشت مادی بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایشات مشترک امام (ره) و رهبر معظم انقلاب در مورد بسیج، افزود: در سخنان این بزرگواران در تعریف از بسیج به مخلص بودن وعدم چشمداشت مادی آنان اشاره شده است.
وی ادامه داد: تمام موفقیتهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به خصوص در حوزه بهداشت و درمان در سایه تفکرات بسیجی بود.
دکتر جواد احمدیان، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی آذربایجان شرقی نیز در ادامه به ارائه گزارش عملکرد سازمان بسیج جامعه پزشکی استان پرداخت و گفت: علاوه بر ویزیتهای رایگان منظم، اردوهای جهادی در قالب تیمهای شهید رهنمون تشکیل شده و به مردم محروم استان خدمات ارائه کرده است.
وی گفت: در طول یکسال گذشته تعداد ۱۶ اردوی کامل جهادی شامل اکیپ فوق تخصصی و تخصصی، به خصوص در بخش چشم پزشکی و دندانپزشکی که بیشتر مورد نیاز مردم شریف مناطق محروم استان بود برپا و ۱۱ اردوی جهادی نیز به درخواست سپاه ناحیه تبریز برگزار شد که هم اساتید و هم دانشجویان در آن حضور داشتند.
وی افزود: در این اردوهای جهادی تعداد ۵۵ هزار و ۸۰۰ خدمت به مردم مناطق کم برخوردار و شریف استان ارائه شد که در آن علاوه بر متخصصان، پزشکان عمومی، پرستاران و مشاوران حضور داشتند و به طور کلی تاکنون حدود ۱۲۱ هزار خدمت ارائه شده است.
احمدیان در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: برنامههای فرهنگی مثل حضور در مناطق جنگی کشور در قالب اردوهای راهیان نور نسبت به سالهای قبل افزایش چشمگیری داشته است.
به گزارش شهریارپرس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، وی ضمن اشاره به طرح نفس، گفت: فعالیت جدیدی در طول یکسال اخیر با عنوان طرح نفس شروع شده که برای نجات فرزندان سقط (نفس) و با حمایت پزشکان زنان و ماماها انجام شده و موفقیتآمیز بوده است.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی در ادامه همکاریهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز با سازمان بهداشت جهانی و روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بانک شیر بیمارستان الزهرا (س) تبریز به مرکزیت آسیایی جهانی بانک شیرجهانی تبدیل میشود.
دکتر سید جعفر حسین، نماینده سازمان بهداشت جهانی در نشستی که با مدیریت امور بین الملل و همکاران مرکز آموزشی، درمانی الزهرا(س) بهمنظور مرور مصوبات نشستهای اخیر و رایزنیهای مختلف در چندین حوزه انجام گرفت، ضمن تشکر از همکاریهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در برگزاری موفق دوره TOT برای مدیران بهداشتی و درمانی کشور افغانستان، خواستار توسعه همکاریهای مشترک شد.
وی، توانمندیهای آموزشی و امکانات مکمل مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت را محل مناسبی برای گسترش توانمندیهای سیستمهای بهداشتی درمانی کشورهای همسایه دانست و از این مرکز به عنوان یکی از مراکز همکار مناسب WHO بدلیل موقعیت جغرافیایی و دسترسی مناسب و توانمندی علمی و آموزشی یاد کرد.
وی گفت: بدون شک همکاریهای خوبی در ارتقاء سیستم بهداشتی منطقه خواهیم داشت.
حسین همچنین ضمن اشاره به توانمندیهای خاص مجموعه نوزادان بیمارستان الزهرا(س) و بانک شیر آن مرکز، بهره مندی از این پتانسیلها را ضروری دانست.
وی با اشاره به نیاز شدید به نیروی پرستاری و مامایی در سطح منطقه، گفت: دانشکده پرستاری مامائی در تربیت نیروی انسانی خصوصا در رشته مامائی در سطح منطقه میتواند نقش آفرین باشد.
دکتر محمد باقر حسینی، فوق تخصص نوزادان و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز ضمن اشاره به توانمندیهای خاص و منحصر به فرد آن مرکز در تامین تغذیه نوزادان نارس و تازه متولد شده و نحوه ارتباط مستمر مادر و نوزاد (KMC) به بانک شیر بیمارستان اشاره کرد و وضعیت بانکهای شیر جهانی را تشریح و اختصاصا به بانک شیر اروپائی پرداخت.
وی اعلام کرد که بانک شیر در کشورهای آسیایی فاقد شبکه است و برای استقرار مرکزیت بانک شیر آسیایی در بیمارستان الزهرا(س) اعلام آمادگی کرد.
دکتر خداداد خدادادی، مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با اشاره به نتایج بررسی و بازدید یک ماه پیش از بیمارستان الزهرا(س) و مرکز TPN نوزادان و بانک شیر مستقر در آن بیمارستان و امکانات بخش KMC آن از دکتر حسینی، نئوناتالوژیست بیمارستان و استاد بخش نوزادان خواست تا وضعیت موجود بخشهای مربوطه را ارائه کند.
وی از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به منظور کمک به تقویت سیستم بهداشتی و درمانی کشورهای منطقه خبر داد.
وی از کمکهای سازمان جهانی بهداشت در تامین، واردات و اهدای تجهیزات لازم برای تغذیه نوزادان و بانک شیر از قبیل لاکتواسکن و..... نیز تشکر کرد.
به گزارش شهریارپرس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در ادامه برنامه همکاری دانشکده پرستاری و مامائی، بیمارستان امام رضا(ع) و دانشکده مدیریت با محوریت گروه اقتصاد سلامت به عنوان مراکز همکار سازمان بهداشت جهانی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز مرور و با تصمیمات انجام گرفته در نتیجه تعداد مراکز همکار WHO در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به پنج مرکز ارتقا خواهد یافت.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه فضای سیاسی استان برای کنشگری دانشجویان باز است، خطاب به دانشجویان گفت: شما در اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب خودتان را محدود به نگاه مسوولان نکنید و هر جا تشخیص دادید کارتان درست است، انجام دهید.
عابدین خرّم در دیدار مسئولان بسیج دانشجویی استان با وی با تبریک سالروز تأسیس بسیج افزود: اکنون بعد از گذشت افزون بر چهار دهه، به عمق راهبرد فرمان امام در صدور دستور تشکیل این شجره طیبه پی میبریم.
وی با اشاره به اینکه بسیج امروز فرمول دفاع همهجانبه از اسلام و نهضتهای اسلامی را عرضه میکند ضمن تأکید بر ضرورت هوشیاری تشکلهای دانشجویی استان در ارتباط با تحولات منطقهای توضیح داد: ما در حال مبارزه سنگین با جریانات ضداسلامی برای برهمزدن مناسبات برادرانه با کشورهای همسایه هستیم.
وی بیان کرد: برایناساس باید مواظب باشیم وارد خلا و حفرههایی نشویم که توسط دشمنان ما طراحی میشود و به ضرر روابط ما با همسایگان است.
خرّم در پاسخ به اظهارات یکی از دانشجویان مبنی بر پراکنده بودن تجمعات حمایت از غزه در تبریز توضیح داد: فرهنگی در تبریز وجود دارد که تجمعات بهصورت پراکنده و محلهای برگزار میشود و تجمعات اخیر در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه نیز از این قاعده مستثنی نبود.
استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: در رابطه با انتخابات از تشکلهای دانشجویی بهویژه دانشجویان بسیجی انتظار میرود ورود جدی به این موضوع داشته باشند و ما هم در کنار شما هستیم.
وی افزود: مردمسالاری در نظام اسلامی اصل است و مردم در آن نه زینت المجالس، بلکه اصل و عصاره نظام هستند و هر جا ما برادریمان را به آنها اثبات کردهایم با همه توان آمدهاند و هزینه هم دادهاند.
خرّم اضافه کرد: با این نگاه، دانشجویان عزیز از تعمیق ارتباطات مردمی در داخل و بیرون دانشگاه غفلت نکنند.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: ما در یک وضعیت قهقرایی، استان را تحویل گرفتیم و امروز در شاخصهای صنعتی، کشاورزی، اشتغالزایی و صادرات جزو استانهای برتر کشور هستیم.
خرّم یادآوری کرد: زمانی که ما استان را تحویل گرفتیم کارخانههایی مانند ماشین سازی و بلبرینگ سازی، ورشکسته و تعطیل بودند و کارخانه تراکتورسازی رو به افول داشت، اما الان این روند معکوس شده است.
وی با بیان اینکه ما در حال رصد و پایش کارخانههای تعطیل هستیم، ادامه داد: معدن مس سونگون یک ثروت خدادادی برای آذربایجان شرقی است که در ۲۵ سال گذشته تنها کنسانتره آن به استان دیگری فرستاده میشد.
وی تشریح کرد: در این دولت عدالتخواه اهمیت این معدن برجستهسازی شد، آقای رئیسجمهور به معدن آمد و امروز ۶۱ همت سرمایهگذاری در این معدن در حال اجراست.
وی گفت: البته دستهایی نیز به دنبال متوقف کردن این روند هستند، اما ما دستبردار نیستیم، زیرا معتقدیم مس سونگون برای خطه آذربایجان مانند عسلویه برای جنوب کشور عزیزمان است.
وی اضافه کرد: تولید ثروت سالانه یک میلیارد دلاری از معدن مس سونگون را دنبال میکنیم؛ امسال با ۵۰ کیلومتر لوله گذاری آب را به معدن و روستاهای سر راه رساندیم.
وی در پاسخ به اظهارات یکی از دانشجویان درباره ظرفیتهای معدنی شهرستان آذرشهر یادآوری کرد: شهرک تخصصی سنگ آذرشهر راه افتاده و کارهای آن را دنبال میکنیم.
خرّم در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان دانشگاه شهید مدنی برای راهاندازی ریل باس در مسیر تبریز - آذرشهر نیز گفت: قطار اتوبوسی دانشگاه شهید مدنی را تعطیل و به طور کامل منتقل کرده بودند، اما آن قدر پیگیری کردیم که یکی را برگرداندیم و دنبال برگرداندن ریل باس دومی هستیم.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به دستاوردهای ارزشمند دولت مردمی در حوزه زیرساختهای استان تشریح کرد: ۲۵ سال بود که آزادراه تبریز زنجان تحویل بانک ملی بود که توانستیم در این مدت خلع ید کنیم و آسفالت ریزی آن امسال شروع شد.
خرّم افزود: اتوبان شهید کسایی نیز مال تبریز، اما در اختیار راهداری بود که امسال با اجرای طرح تعریض، دو باند به آن اضافه شد.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی آزادراه تبریز - صوفیان نیز بهعنوان قطعه اول آزادراه تبریز - بازرگان به طول ۲۹ کیلومتر در حال اتمام است و انشاءالله دهه فجر امسال به روی خودروها باز میشود.
وی توضیح داد: کمربندی ایلخچی نیز بعد از ۱۷ سال در حال اتمام است، ضمن اینکه آزادراه هشترود - مراغه نیز در این دولت به سرانجام میرسد.
استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به اظهار نظر یکی از دانشجویان درباره نقش توسعه خوابگاههای متاهلی در افزایش ازدواج دانشجویی تاکید کرد: ما خوابگاههای متاهلی را از نخل قانون مولدسازی به طور ویژه دیدهایم.
وی افزود: هر چند مشکلات این حوزه، میراث سالهای گذشته میباشد، امام حل آن یکی از اولویتهای ما است که تلاش میکنیم تا پایان دولت سرانهمان را افزایش دهیم.
خرّم ادامه داد: آماده پیگیری مشکل دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای برگزاری اردوهای جهادی نیز هستیم.
وی بیان کرد: رسیدگی به مسائل صنفی دانشجویان از دغدغههای اصلی من است و علاقهمندم که نشستها با دانشجویان بیشتر از این باشد.
وی اضافه کرد: معتقدم برخی از دانشجویان عزیز اطلاعات کافی در مورد دستاوردهای دولت ندارند که این مشکل از طریق افزایش تعامل با این قشر نخبه قابل حل است.
به گزارش شهریارپرس، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی افزود: دیدگاهها و نظرات شما دانشجویان عزیز بهعنوان نخبگان جامعه میتواند برای ما بهمثابه پیشرانههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی عمل کند و از آن استقبال میکنیم.
تبریز-شهریارپرس/ معاون تربیت، آموزش و فرهنگ پاسداری سپاه عاشورا گفت: این لشکر همیشه سرافزار و آذربایجان شرقی در طول دوران دفاع مقدس تعداد ۱۳۰ شهید مربی آموزش های نظامی تقدیم اسلام و کشور کرده است.
به گزارش شهریارپرس، سرهنگ « محمدجعفر آقایی» روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، سردار شهید علی تجلائی را از افتخارات دوران هشت سال دفاع مقدس بیان کرد که از نیروهای آموزش و یکی از مربیان نظامی و دفاعی لشکر عاشورا بود که به فیض شهادت نایل گشت و سردار شهید قاسم سلیمانی درباره این شهید دلاور آذربایجان می گفت او استاد من بوده است.
وی نقش مربیان آموزشی در دوران هشت سال دفاع مقدس را بسیار مهم و بی بدیل دانست و یادآور شد: اعلب شهدای این دوران دست پرورده و آموزش دیده یگان ها و پادگان های آموزشی بودند که زحمات بسیار زیادی برای موفقیت رزمندگان متحمل شدند.
آقایی از برگزاری اولین اجلاسیه شهدای مربی آموزش آذربایجان شرقی در تبریز خبر داد و اظهار کرد: این اجلاسیه روز پنجشنبه برابر با ۹ آذر ماه جاری از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در محل تالار وحدت دانشگاه تبریز و با حضور خانواده های معظم شهدا، مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی و رزمندگان پیشکسوت برگزار خواهد شد.
وی شهید شاخص این اجلاسیه را شهید "حسین پورعبدی " از شهدای مراکز آموزشی لشکر عاشورا اعلام کرد که در چهارم آذرماه سال ۱۳۸۴ هنگام اجرای کلاس تخریب و با فداکاری جان خود به شهادت رسید.
آقایی، ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت، گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، معرفی شهدای مربی آموزشی، حفظ و صیانت از جایگاه و مقام شهدا و پیش زمینه برای برگزاری کنگره سراسری ۱۰ هزار شهید آذربایجان شرقی را از اهداف اصلی برگزاری اجلاسیه شهدای مربی آموزشی آذربایجان شرقی بیان کرد.
وی رونمایی از جلد اول کتاب "ستارگان آسمانی" را از جمله برنامه های جنبی اجلاسیه فوق بیان و اضافه کرد: در این کتاب که قرار است در پنج جلد به زیور چاپ آراسته شود، تعداد ۳۰ شهید در قالب زندگی نامه، وصیت نامه، تصاویر و خاطرات معرفی شده است.
آقایی از آمادگی لشکر عاشورا و آذربایجان شرقی برای برگزاری اجلاسیه سراسری شهدای مربیان آموزشی دوران دفاع مقدس خبر داد و گفت: در صورت موافقت مراجع ذی صلاح آمادگی کامل برای برگزاری چنین اجلاسی را در تبریز داریم.
تبریز - شهریارپرس- مدیرکل هواشناسی آذربایجانشرقی گفت: میزان بارش های استان در سال آبی جاری (از ابتدای مهر تا چهارم آذر ) نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳.۸ درصد افزایش یافته است.
«حبیب عبدلی»، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار شهریارپرس/ افزود: در این مدت به طور میانگین ۲۶.۷ میلی متر بارش در استان روی داده است در حالی که میانگین بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۲۱.۵ میلی متر بود.
وی با اشاره به کاهش بارش سال آبی جاری در مقایسه با بلندمدت در استان، اظهار کرد: متوسط بارش سال آبی جاری نسبت به میانگین بارش بلند مدت حدود ۴۸.۵ درصد معادل ۲۵.۲ میلی متر کاهش یافته است.
مدیرکل هواشناسی آذربایجانشرقی، میانگین بارش یک سال کامل آبی استان را حدود ۳۱۱ میلی متر اعلام کرد و گفت: در زمان کنونی حدود ۸.۶ درصد از بارش سال آبی استان تامین شده است.
عبدلی، ادامه داد: در سال آبی جاری بیشترین میزان بارش در استان از شهرستان مراغه به میزان ۴۵.۹ میلی متر و کمترین بارش از شهرستان میانه به میزان ۱۲ میلی متر گزارش شده است.
در سال آبی جاری بیشترین میزان بارش در استان از شهرستان مراغه به میزان ۴۵.۹ میلی متر و کمترین بارش از شهرستان میانه به میزان ۱۲ میلی متر گزارش شده است.
وی یادآور شد: میزان بارش در مراغه نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته ۱۰.۵ میلی متر افزایش ولی نسبت به بلند مدت ۱۸.۹ میلی متر کاهش یافته است و در میانه نیز نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته حدود ۷.۶ میلی متر و نسبت به بلند مدت ۴۲.۴ میلی متر کاهش نشان می دهد.
مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه متوسط بارندگی در تبریز در این بازه زمانی ۳۲.۱ میلی متر و در بلند مدت ۴۴.۶ میلی متر گزارش شده است، گفت: متوسط بارش در این مدت در این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته ۱۲.۵ میلی متر افزایش و نسبت به بلند مدت ۱۲.۵ میلی متر کاهش یافته است.
متوسط دمای آذربایجان شرقی نیم درجه سانتی گراد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است
عبدلی، با اشاره به افزایش متوسط دما در سال زراعی جاری، افزود: متوسط دمای استان در سال زراعی جاری ( از ابتدای مهر تا چهارم آذر ) نسبت به مدت مشابه سال زراعی گذشته نیم درجه و نسبت به بلند مدت ۲.۳ درجه سانتی گراد افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: متوسط دمای آذربایجان شرقی در سال زراعی جاری ۱۲.۶ درجه سانتی گراد ثبت شده است در حالی که متوسط دمای استان در این بازه زمانی در سال زراعی گذشته ۱۲.۱ درجه و در بلند مدت ۱۰.۳ درجه سانتی گراد است.
مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: بیشترین میزان افزایش دمای استان در سال زراعی جاری نسبت به بلند مدت مربوط به کلیبر به میزان ۴.۳ درجه سانتی گراد و کمترین میزان افزایش دما مربوط به هریس به میزان ۱.۱ درجه سانتی گراد است.
بیشترین میزان افزایش دمای استان در سال زراعی جاری نسبت به بلند مدت مربوط به کلیبر به میزان ۴.۳ درجه سانتی گراد و کمترین میزان افزایش دما مربوط به هریس به میزان ۱.۱ درجه سانتی گراد است.
عبدلی، ادامه داد: میانگین دمای کلیبر و هریس در سال زراعی جاری به ترتیب ۱۴.۵ و ۱۱.۳ درجه سانتی گراد و در بلند مدت نیز ۱۰.۲ و ۱۰.۱ درجه سانتی گراد ثبت شده است.
تبریز- شهریارپرس- رییس پلیس راه آذربایجانشرقی با اشاره به آغاز طرح افزایش انضباط ترافیکی در آزادراه شهید کسایی تبریز، گفت: بیشترین سرعت مجاز در این آزادراه (پُرخطرِ پُرتردد)۸۰ کیلومتر بر ساعت تعیین شده است.
به گزارش شهریارپرس، سرهنگ «حبیب آبراهه»، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با توجه به تعداد ورودی و خروجیهای آزادراه کسایی و تعیین سرعت مقرر در این آزادراه، تابلوهای لازم در این زمینه در این مسیر نصب شد.
وی اظهار کرد: برای افزایش انضباط ترافیکی و مهار تصادفات از امروز نظارت بر سرعت خودروهای عبوری از طریق دوربینها و پلیس در این محور افزایش پیدا کرده و با متخلفان برابر مقررات برخورد می شود.
رییس پلیس راه آذربایجانشرقی گفت: عبور کامیونها از خط سوم ممنوع بوده و رانندگان کامیونها به این موضوع دقت کنند که این مورد نیز از طریق دوربینها و پلیس به جد رصد میشود.
سرهنگ آبراهه، به رانندگان توصیه کرد در این مسیر در بین خطوط حرکت کرده و در صورت لزوم به تغییر خط، قواعد و مقررات را در این زمینه رعایت کنند.
کنارگذر جنوبی تبریز (آزادراه شهید کسایی) با اینکه کمتر از یک درصد راههای آذربایجان شرقی را شامل میشود، با دربرگیری حدود سه درصد از مجموع تصادفات رانندگی به جاده مرگ معروف شده و ساماندهی و ایمنسازی آن از مطالبات اصلی شهروندان است.
این آزادراه، در واقع بخشی از آزادراه تهران–تبریز را تشکیل میدهد که در ادامه به کنارگذر غربی تبریز (آزادراه شهید باکری) منتهی شده و در نهایت به بازرگان و از آنجا نیز به اروپا متصل میشود.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی شهردار تبریز از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین شهرداری با شرکت گاز آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: این تفاهم نامه با هدف استفاده از ظرفیت طرفین برای توسعه آموزشهای شهروندی و مدیریت بهینه مصرف گاز و کاهش حوادث ناشی از عدم رعایت اصول ایمنی منعقد شده است.
یعقوب هوشیار در جلسه امضای تفاهم نامه مشترک بین شهرداری تبریز و شرکت گاز استان اظهار کرد: شهرداری تعامل و همکاری خوبی با شرکت گاز آذربایجان شرقی دارد و برای تعمیق و تقویت این تعاملات تفاهمنامه مشترکی بین این دو مجموعه منعقد شد.
وی هدف این تفاهم نامه را استفاده از ظرفیتهای طرفین برای توسعه آموزش های شهروندی برای کاهش حوادث ناگوار ناشی از عدم رعایت موارد ایمنی گاز طبیعی و مدیریت بهینه مصرف خواند و گفت: این تفاهم نامه در محورهای همکاری من جمله تولید محتواهای چند رسانه ای، تبلیغات محیطی، استفاده از اماکن و فضاهای فرهنگی شهرداری، بهره مندی از ظرفیت برنامه تلویزیونی شهرداری برای آموزش شهروندی، استفاده از ظرفیت اتوبوسرانی و مترو برای فرهنگ سازی، بکارگیری از ظرفیت پارک های تبریز برای توسعه آموزش های شهروندی مربوط به مدیریت گاز منعقد شده است.
شهردار تبریز با بیان اینکه رویکرد فعلی شهرداری توجه و اهمیت ویژه به کارکرد های فرهنگی و اجتماعی در کنار رسالت خدماتی است، افزود: تعامل و گسترش همکاری بین ارگان های خدمت رسان با محوریت مدیریت واحد شهری موجب افزایش رضایت شهروندان و بهبود کیفیت خدمات رسانی خواهد شد.
وی با اشاره به نقش مصرف زیاد حامل های انرژی در آلودگی محیط زیست، تصریح کرد: امیدواریم با همراهی و همکاری بین طرفین باعث کاهش مصرف گاز در زمستان و پاکی هوای شهر تبریز باشیم.
هوشیار خاطرنشان کرد: کلانشهر تبریز از ابتدای سال جاری رکورد بیشترین تعداد روزهای پاک بین سایر کلانشهرها را از آن خود کرده و در ادامه این مسیر از شهروندان عزیز تقاضا داریم با صرفه جویی در مصرف گاز جهت تداوم این رویکرد یاری گر باشند.
در مدت ۱۰ سال مصرف گاز در کشور حدود ۱۰۰ درصد افزایش یافته است
مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه اظهار کرد: شرکت گاز استان از حیث تعداد و آمار مشترکین حائز رتبه سوم کشور است به طوری که در دهه فجر امسال ۹۹ درصد روستاهای استان تحت پوشش گاز قرار خواهند گرفت.
نادر کمالی با اشاره به مصرف زیاد گاز در کلانشهر تبریز خاطر نشان کرد: با سرد شدن و برودت هوا مصرف گاز افزایش بسزایی داشته است و تنها در بیست وچهارساعت گذشته ۱۳ میلیون مترمکعب گاز در تبریز مصرف شده است.
وی با قدردانی از همکاری و تعاملات اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تبریز در خصوص توسعه آموزش های شهروندی در زمستان سال قبل، افزود: شهرداری تبریز در مقوله عمل به مسئولیت اجتماعی خود عملکرد مطلوبی داشته است.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی با قدردانی از رسالت شهرداری در همکاری با این شرکت گفت: شهرداری تبریز جزو معدود مجموعه هایی بوده که در خصوص آموزش شهروندی و کاهش مصرف انرژی و همچنین جلوگیری از وقوع حوادث غیر مترقبه یاریگر شرکت گاز بوده است.
وی ادامه داد: اگر چه شرکت گاز وظیفه ارائه انشعاب و استقرار علمک گاز برای منازل شهروندان را بر عهده دارد ولی پس از این مرحله رسالت شهرداری آغاز شده و به طور دائمی با شهروندان در خصوص ارائه آموزش شهروندی در ارتباط است.
کمالی با اعلاماینکه در هشت ماهه سال جاری، ۲۲ نفر فوتی مربوط به مخاطرات و حوداث گاز بوده است، ادامه داد: در مهر ماه سال جاری به طور متوسط روزانه ۲۳ میلیون متر مکعب گاز با احتساب نیروگاه مصرف شده است اما با سرد شدن هوا این رقم به ۴۰ میلیون متر مکعب در روز افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی راهکارهای برون رفت از ناترازی گازی در کشور را توسعه آموزش های شهروندی و مدیریت مصرف منابع گازی خواند و گفت: در عرض ۱۰ سال مصرف گاز در کشور قریب به ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.
به گزارش شهریارپرس/ به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی در پایان گفت: برای ترغیب شهروندان جهت مدیریت مصرف انرژی، تخفیفات ویژه در نظر گرفته شده است.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی سرپرست شرکت گاز آذربایجان شرقی از مصرف ۳۶ میلیون متر مکعب گاز در استان طی یک روز خبر داد.
نادر کمالی دوشنبه، ششم آذرماه در جریان بازدید خبرنگاران از مرکز دیسپاچینگ شرکت گاز استان از یک میلیون و ۸۰۰ مشترک خانگی و دو میلیون خانوار در استان خبر داد و افزود: روز گذشته ۳۶ میلیون متر مکعب گاز در استان توزیع شده که در روزهای گذشته به ۴۰ میلیون مترمکعب نیز رسیده بود و در این مرکز فشار ورودی خط لولههای گاز و مصرف گاز کنترل و رصد میشود.
به گزارش شهریارپرس، وی تصریح کرد: به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی، مردم در دورترین مناطق روستاها هم از نعمت گاز برخوردار هستند.
وی افزود: حدود پنج الی شش درصد از مشترکین پرمصرف هستند که جریمههای سنگینی در انتظار آنها است.
کمالی از بهرهوری و راندمان پایین نیروگاه تبریز انتقاد کرد و گفت: نیروگاه تبریز روزانه دو میلیون و ۷۰۰ هزار و نیروگاه سهند دو میلیون متر مکعب مصرف گاز دارند و این در حالی است که نیروگاه هریس با راندمان بالا و تولید برق بیشتر نسبت به گاز دریافتی و نیروگاه بناب که تا ماههای آینده افتتاح خواهد شد، از این مزیت برخوردار است.
وی تاکید کرد: با توجه به برودت هوا و در راستای آن افزایش مصرف گاز در بخش خانگی در تلاش هستیم تا با توزیع گاز مناسب به نیروگاه تبریز شاهد کاهش مصرف مازوت و آلودگی هوا باشیم.
طلوعی، رئیس مرکز دیسپچینگ گاز استان نیز این مرکز را دومین مرکز دیسپاچینگ کشور عنوان کرد و افزود: مرکز دیسپچینگ آذربایجان شرقی سال ۹۶ افتتاح شده که بعد از استان تهران دومین مرکز در کل کشور است که ۲۴ ساعته وظیفه کنترل، رصد و پایش مصرف گاز را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: دیروز کل مصرف استان ۳۶ میلیون متر مکعب و اوج مصرف نیز در دی ماه سال گذشته به ۵۰ میلیون متر مکعب رسیده بود، این در حالی است که نزدیک به ۷۰ درصد از مصرف مربوط به بخش خانگی است.
وی، میزان ورودی گاز در سال قبل را ۱۰/۸ میلیارد متر مکعب عنوان کرد و گفت: پیک مصرف در ساعات ۹ تا ۱۳ همزمان با شروع کار ادارات، کارخانجات، مدارس و مشاغل است.
طلوعی از ناترازی فصلی در کل کشور و ۱۶ میلیون متر مکعب گاز در استان خبر داد و افزود: تمام تلاش ما بر تامین نیاز های مصارف خانگی در استان است.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از آغاز اجرای کشت قراردادی در استان طی سال زراعی جاری خبر داد.
جلال رحیمزاده در گفتوگو با خبرنگاران، با اعلام این مطلب، گفت: وزارت جهاد کشاورزی در نظر دارد که کشت قراردادی را برای محصولات گندم دیم و آبی، جو دیم و آبی، دانههای روغنی دیم و آبی در سطح کشور با همکاری و عقد قرارداد بین مجریان دولتی و کشاورزان عزیز اجرا کند، بنابراین از عموم کشاورزان درخواست میشود که در این طرح مشارکت کنند.
وی با بیان اینکه مجریان دولتی کشاورزی قراردادی شامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و شرکت پشتیبانی امور دام کشور هستند، اظهار کرد: هدف از کشت قراردادی، تنظیم قراردادهای اجرایی با صندوق بیمه محصولات کشاورزی برای تنظیم قرارداد بیمه و تخفیف در بیمه کشاورزان، خرید محصول و پرداخت به موقع وجه محصول خریداری شده و پرداخت کرایه حمل به میزان ۱۵۰ هزار تومان به ازای هر تن، پرداخت مبالغ پیش پرداخت به صندوق بیمه محصولات کشاورزی براساس قراردادهای منعقده با کشاورزان، همکاری در راهاندازی سامانه مدیریت و رصد کشاورزی قراردادی گندم، جو و دانههای روغنی است.
رحیم زاده ادامه داد: مجریان دولتی بر اساس تفاهم نامه منعقده با بانک کشاورزی موظفند بانک کشاورزی را به عنوان بانک عامل و رکن ضامن تعیین و این بانک موظف است نسبت به تخصیص اعتبار کشاورز و تسویه حق بیمه و نهادههای دریافتی توسط کشاورز اقدام کند.
وی با اشاره به فرایند اجرای کشاورزی قراردادی، گفت: مراجعه کشاورز به مرکز جهاد کشاورزی برای بروزرسانی اطلاعات وی در سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت دادههای کشاورزی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، نصب برنامه کاربردی کشاورزی قراردادی توسط کشاورز با استفاده از گوشی تلفن همراه یا رایانه در اختیار از طریق نشانی Farm.mcinext.com و gtc.ir، ثبت نام در برنامه با کد ملی و شماره تلفن همراه متعلق به کشاورز، ثبت پیش نویس قرارداد توسط کشاورز در برنامه کاربردی کشت قراردادی، درج امضا توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی یا مدیریت تعاون روستایی، مراجعه کشاورز به بانک کشاورزی محل سکونت به همراه پیش نویس قرارداد، صدور بیمه نامه توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی بصورت الکترونیکی بدون نیاز به مراجعه کشاورز مراحل اجرای کشت قراردادی است.
رحیم زاده، امتیازات کشت قراردادی را لحاظ ۲۰ درصد تخفیف در حق بیمه سهم بیمهگذار( کشاورز طرف قرارداد) و انجام تسویه حساب نهایی در زمان تحویل محصول ( بیمه در کشاورزی قراردادی فراگیر) دانست.
به گزارش شهریارپرس، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، وی افزود: پرداخت کمک هزینه کرایه حمل محصولات مشمول کشاورزی قراردادی به مبلغ ۱۵۰ هزار تومان به ازای تحویل هر تن محصول به مراکز خرید تضمینی و محصولات مشمول کشت قراردادی شامل گندم دیم و آبی، جو دیم و آبی، دانههای روغنی دیم و آبی است.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی مسئول امداد بهرهبرداری مکانیزه شرکت گاز تبریز بر لزوم اطلاعرسانی و آموزش نکات ایمنی توسط رسانهها به آحاد مردم تاکید کرد و ادامه داد: ما دو نوع حادثه گازگرفتگی و آتشسوزی داریم که با توجه به شروع فصل زمستان، حادثه گاز گرفتگی افزایش مییابد و از سویی ۷۰ درصد گازگرفتگیها ناشی از نقص در دودکشها است.
محمدباقر بردباری دوشنبه، ششم آذرماه در بازدید خبرنگاران از مرکز پیام امداد و بهرهبرداری مکانیزه شهر تبریز، به عملکرد و خدمات این مرکز اشاره کرد و افزود: کلیه تماسهای مشترکان گاز برای قطعی، نشتی و حوادث از طریق شماره ۱۹۴ انجام میگیرد و نیروهای ما تا ۱۰ دقیقه بعد به محل مورد نظر اعزام میشوند.
به گزارش شهریارپرس، وی، تبریز را جزو پنج شهر پرحادثه در زمینه گاز گرفتگی در کشور عنوان کرد و افزود: گاز مونوکسید کربن بیبو، بینگ و بسیار خطر زا است که در راستای مشکل داشتن دودکش و استفاده نامناسب از آن است که ۲۲ نفر فوتی در هشت ماهه سال جاری در استان داشتهایم و در حادثه اخیر در محله ولیعصر تبریز نیز به ۱۰۰ منزل مسکونی خسارت وارد شد.
وی به روشهای تست مکش دودکش و کارکرد صحیح آن اشاره کرد و ادامه داد: اولین روش، انداختن یک طناب با سنگ داخل دودکش است تا موانع و گرفتگی مسیر دودکش باز شود. دومین روش نیز روشن کردن کبریت روی دهانه دودکش است تا از مکش داشتن آن مطمئن شویم و روش سوم نیز لمس بدنه دودکش است تا از گرم بودن آن اطمینان حاصل کنیم.
بردباری به توجه کردن به علائم گازگرفتگی در خانواده تاکید کرد و گفت: علائم گاز گرفتگی مشابه سرماخوردگی است ولی اگر کل خانواده دچار علائمی از جمله سردرد شدند باید به نشتی و گاز گرفتگی در خانه توجه کرده و با سرماخوردگی اشتباه نگیریم.
علی اسماعیلی، رئیس ایمنی و آتشنشانی شرکت گاز آذربایجان شرقی نیز مسدود شدن دودکش و تامین هوا را دو عامل مهم در حوادث گاز گرفتگی عنوان کرد و گفت: در جامعه ما اشتباه بزرگ بر این است که گاز شهری و متان را عاملی بر گاز گرفتگی میدانیم در حالی که گاز متان فقط باعث احتراق و آتشسوزی میشود و مونوکسید کربن عامل گازگرفتگی است.
وی، نشتیهای جزئی را عاملی بر انفجار و احتراقهای بزرگ قلمداد کرد و ادامه داد: نشتیهای عمده با توجه به صدا و بوهای موجود در محیط، قابل تشخیص است ولی نشت جزئی از راه عدم استفاده مناسب و استاندارد از شیلنگ حادثه بزرگی میآفریند.
وی با اشاره به فوت ۲۲ نفر از همشهریان تبریزی در اثر گاز گرفتگی، گفت: مناطق مارالان، باغمیشه، رسالت، لاله و عباسی تبریز جزو مناطق حادثه خیز گازی است که تعداد ۱۲ فوتی ناشی از آتشسوزی و ۱۰ مورد نیز ناشی از گازگرفتگی با مونوکسید کربن است.
اسماعیلی تصریح کرد: آذربایجان شرقی بعد از تهران و در رقابت با خراسان رضوی حائز رتبه دوم در تلفات گازگرفتگی است و شهرستان مراغه بیشترین مورد گازگرفتگی را میان شهرستانهای استان دارد.
وی، ۹۹ درصد حوادث گازگرفتگی با مونوکسید کربن را منجر به مرگ قلمداد کرد و افزود: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۰۱ حادثه انفجار و آتشسوزی داشتیم که چهار نفر در اثر آنها فوت شده و در سه حادثه گازگرفتگی نیز هفت نفر فوت شدهاند. همچنین در هشته ماهه نخست سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۰۰ مورد حادثه انفجار و هشت حادثه گازگرفتگی رخ داده است.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی هافبک برزیلی تراکتور میگوید بعد از دو گل سالماش در فصل جدید لیگبرتر که توسط داوران مردود اعلام شد، وقتش رسیده بود که در شرایط آفساید گلزنی کند.
گستاوو واگنین، در گفتوگو با برنامه شبهای فوتبالی شبکه ورزش سیما، در رابطه با پیوستنش به تراکتور اظهار کرد: من با به ثمر رساندن ۱۴ گل فصل خوبی را در فوتبال رومانی سپری کردم. یک ایجنت با من در رابطه با تراکتور صحبت کرد و نظرم را در خصوص تراکتور پرسید. من در مورد تیم تراکتور تحقیق کردم و متوجه شدم یکی از دوستانم در این تیم بازی کرده است. با تیاگو فریرا تماس گرفتم و او چیزهای خیلیخوبی در خصوص تیم شهر تبریز و هواداران تراکتور به من گفت، اینکه آنها چطور به خارجیها خوش آمد میگویند. من زیاد فکر نکردم و وقتی رسیدم سوپرایز شدم.
او ادامه داد: اینجا مربی و باشگاه خیلی خوب هستند. شما در تراکتور و تبریز همه چیز دارید تا کارتان را به خوبی انجام دهیم. یک باشگاه خوب را در اختیار داریم و یک هتل خوب را برای استراحت داریم. پس کارم را به خوبی انجام میدهم. برای پیوستن به تراکتور دوبار به این تصمیم فکر نکردم.
گستاوو در خصوص حضورش در فوتبال چین عنوان کرد: وقتی به چین رفتم تا آنجا فوتبالم را ادامه دهم، دوست داشتم از مکانهای تاریخی این کشور دیدن کنم. وقتی غذای چین را خوردم، بد نبود ولی معده من با این نوع غذا ناسازگار بود و برای همین حالم خیلی بد شد و به بیمارستان منتقل شدم. پس از این اتفاق مادر و مادربزرگم به چین آمدند و یک ماه برایم آشپزی کردند. در نهایت خودم را با غذاهای چینی سازگار کردم.
او در رابطه با شرایط کنونی تراکتور گفت: من تیم را در مسیر خوب میبینم، ما شروع خوبی نداشتیم اما با بازیکنان جدید و تفکرات پاکو خمس خودمان را سازگار میکنیم تا شرایط خوبی داشته باشیم. منصفترین هواداران را داریم که با ما خوب هستند، در رختکن باهم دوست هستیم و همین موارد تفاوتها را رقم میزند.
گستاوو در مورد عدم راهیابی تراکتور به لیگقهرمانان آسیا عنوان کرد: دوست داشتیم در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته باشیم. در پلیآف با شارجه امارات بازی کردیم، زمان حضورم در عجمان امارات با آنها روبه رو شده بودم تیم خوبی داشتند، اما احساس میکنم می توانستیم شارجه را شکست دهیم و از آنها بهتر بودیم. متاسفانه فوتبال همین است. بعد از آن نتایج خوبی گرفتیم و اکنون روزبهروز رشد میکنیم تا به جایگاه خوبی برسیم.
او دربارهی گل مشکوک به آفسایدش به نساجی مازندران مطرح کرد: بعد از بازی ویدئو گل را تماشا کردم و متوجه شدم که در شرایط آفساید دروازه نساجی را باز کردم. البته دو گل هم زده بودم که آفساید نبود و اشتباه آفساید گرفته شد. پس دیگر وقتاش رسیده بود که یک گل آفساید بزنم. خیلی خوشحال بودم، چون به گل و پیروزی مقابل نساجی نیاز داشتیم.
به گزارش شهریارپرس، وینگر برزیلی تیتیها در خصوص گردش و بازدید از مکانهای دیدنی و تاریخی شهرهای ایران گفت: من در کشور های زیادی مثل ایتالیا، رومانی، چین، امارات و... حضور داشتم. واقعا دوست دارم مکان های تاریخی و زیبای ایران را ببینم. من دوست دارم خانوادهام به ایران بیاییند چون من اینجا را خیلی دوست دار. ایرانیها مکانهای بسیار زیادی برای گردش دارند و من میخواهیم تصاویری از ایران را در صفحه شخصیام در شبکه اجتماعی به اشتراک بگذارم تا همه ببینند که ایران چقدر زیباست، چون بعضی وقتها تصویری از ایران زیبایی ایران را در ذهنشان ندارند.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، نشست بررسی «تحولات جبهه مقاومت بعد از عملیات طوفان الاقصی» در دانشگاه تبریز برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی نظری، دوشنبه، ششم آذرماه در این نشست به تشریح دیدگاه قرآن کریم در خصوص یهودیان پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: یهود، خود را تفکر و ژن برتر دانسته و مالک زمین میداند. با این تفکر اگر روزی قوم یهود، کشتار مسلمانان را به اتمام برساند قطعا در ادامه مسیحیان را نیز نابود میکند.
وی با اشاره به تاریخ قوم بنی اسرائیل اظهار کرد: هیچ قومی به اندازه بنی اسرائیل، ماتریالیست نبوده است.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم تبیین جریان هولوکاست، افزود: باید بررسی کرد که چرا بعد از جریان هولوکاست، یهودیان به مناطقی چون آنگولا و دیگر کشورها نرفتند و به فلسطین آمدند.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: جالب است که قراردادهای صلح دهههاست که میان اسرائیل و فلسطین امضا میشود و اسرائیل، سرزمین فلسطین را قبول دارد اما هیچ یک از این قراردادها به نتیجه نرسیده و با امضا کردن آنها، بیشتر بر سر فلسطینیان کلاه گذاشتهاند.
وی با گذری با زندگینامه شهیدچمران، تشریح کرد: شهید چمران وقتی به لبنان سفر کرد و در سرزمینهای خاور میانه حضور یافت، گفت" خدایا با یک دنیا آرزو قدم به این سرزمین گذاشتم، آرزوهای پاک، آرزوهای مقدّس، آرزوهای خدایی که هیچ رنگی از خودخواهی و کوته نظری نداشت. آرزو داشتم که در راه انقلاب فلسطین جانفشانی کنم و جان خود را وثیقه آزادی فلسطین قرار دهم. آرزو داشتم که با پای پیاده به قدس سفر کنم و آن جا خدای بزرگ را سجده کرده و از لطف و رحمتش سپاسگزاری کنم. آرزو داشتم که در راه عدل و عدالت مبارزه کنم و یار و یاور محرومین و بینوایان و دل شکسته گان باشم. آرزو داشتم که مدینه فاضلهای به وجود آورم که بر آن عدالت سایه افکند، چشمه عشق و محبّت سرزمین سینههای پاک انسانها را آبیاری کند، حقد و حسد، تهمت و کفر، جهل و ظلم از زمین رخت بربندد.
وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی نیز اظهار کرد: حماس در این عملیات تنها با یک چهارم نیروهایش حضور داشت. گردانهای این نیروی مبارز، نیروهای حزب الله لبنان، حشدالشعبی و یمن هنوز عمل نکردهاند و احتمالا شاهد طوفان الاقصایی در دریا نیز باشیم که تاکنون عملیاتی نشده است.
نظری گفت: امیدواریم که آتش بس این جنگ ادامه یابد. هرچند که جریان تندی در اسرائیل حاکم است که نمیگذارند این آتش بس ادامه یابد و تلاش میکنند تا به محض تمام شدن زمان آن، وارد عمل شوند. از سویی آزادی اسرا نیز احتمالا بر اسرائیل برای ادامه ندادن به جنگ فشار وارد میکند.
گفتنی است، در ادامه این نشست مستند «وداع با اسلحه» به کارگردانی امیر حسین کاربخش راوری اکران شد که روایتی مستند از زندگی و زمانه یاسر عرفات، مؤسس و رهبر جنبش فتح و رئیس دولت خودگردان فلسطین است. در این مستند، سیر دگرگونی عرفات از یک مبارز به یک سیاستمدار، سیر تاسیس جنبش فتح، سیر مذاکرات صلح عرفات و رژیم صهیونیستی، انتخاب عرفات به عنوان رییس دولت خودگردان، اختلافات فتحی شقاقی رییس جنبش جهاد اسلامی و عرفات و ... مورد بررسی قرار میگیرند.
شهریارپرس/آذربایجان شرقی تفاهم نامه همکاری مشترک شرکت ادوات کشاورزی تراکتورسازی با موسسه تحقیقاتی و فنی مهندسی وزارت جهاد کشاورزی به امضاء رسید.
مدیرعامل شرکت ادوات کشاورزی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در این باره، گفت: این تفاهم نامه در جهت بهره گیری از توانمندیها وظرفیتهای علمی وتحقیقاتی، فی مابین شرکت ادوات کشاورزی تراکتورسازی ایران و موسسه تحقیقاتی و فنی مهندسی وزارت جهاد کشاورزی امضاء شد.
علی مفید افزود: مفاد این تفاهم نامه شامل همکاری مشاورهای، علمی وپژوهشی مبتنی بر نیازهای علمی و فنی شرکت ادوات کشاورزی با استفاده از توانمندیها و ظرفیتهای موسسه و با هدف توسعه محصولات جدید با تکنولوژی بالا و دسترسی به دانش فنی روز میشود.
وی با اشاره به بیش از هشت مورد اهداف تعیین شده برای این تفاهنامه، گفت: پروژههای مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی در زمینه ادوات کشاورزی، همکاری مشترک برای دسترسی به دانش فنی و فناوری روز میباشند.
وی افزود: همکاری متقابل برای استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و سایر امکانات، برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی بر حسب نیاز، برگزاری نشستهای علمی مشترک- انتقال تجربیات و نیازهای مشترک و تبادل افکار و اطلاعات، همکاری در زمینههای فنی و مهندسی کشاورزی در جهت رفع مشکلات در زمینه تولید و توسعه- اصلاح محصول- اجراء در پهنه کشاورزی- مهندسی معکوس و ...، ارزیابی کارآیی و عملکرد محصولات تولیدی در عرصه کشاورزی، همکاری و ایجاد دهکده فناوری مشترک با محوریت ماشینها و تجهیزات کشاورزی و ... از اهم اهداف این تفاهمنامه میباشد.
وی بیان کرد: به کمک این تفاهم نامه میتوان گامی اساسی در جهت توسعه توانمندیهای شرکت ادوات کشاورزی و همچنین توسعه و پیشرفت صنعت مکانیزاسیون کشور برداشته که منجر به بهبود بهره وری در بخش کشاورزی و بهره مندی کشاورزان از فناوریها و تجهیزات روز شده و زمینه را برای توسعه صادرات محصولات شرکت بیش از پیش فراهم خواهد شد.
رئیس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی وزارت جهاد کشاورزی در مراسم امضای این تفاهمنامه از تلاشهای خلاقانه تراکتورسازی و تفکری که برای توسعه، مباحث تحقیقاتی و علمی حاکم بر این مجموعه صنعتی و برند ملی قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد این روند همچنان و تا سالیان متمادی ادامه دار باشد.
حسین دهقانی سانیج از آمادگی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی با توجه به وجود امکانات و توانمندی های سخت افزاری و نرم افزاری در این مجموعه جهت اجرای تفاهم نامه مذکور خبر داد.
گفتنی است این تفاهم نامه به امضای مدیرعامل شرکت ادوات کشاورزی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران و رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندس وزارت جهاد کشاورزی رسید.