رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز گفت: شهرداری تبریز در این شرایط سخت اقتصادی پروژه های مهمی افتتاح می کند.
فریدون بابایی اقدم در مراسم افتتاح پارک کوهستان تبریز، اظهار داشت: علی رغم این مشکلات اقتصادی کشورمان می بینیم که شهرداری تبریز تلاش های زیادی انجام می دهد و شاهد پرداخت حق و حقوق کارکنان و هزینه های جاری شهرداری در کنار افتتاح پروژه های مختلف خدماتی و عمرانی هستیم.
وی ابراز داشت: شهرداری توجه ویژه ای به مناطق کمتر توسعه یافته دارد و نمونه آن احداث دو پارک محله ای کوهستان و شهید حامد جوانی در حوزه منطقه ۷ است.
بابایی اقدم ادامه داد: فضاهای عمومی و امکانات رفاهی و خدماتی و فضای سبز در نقاط مختلف شهر احداث می شود و این روند باید تداوم یابد.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز افزود: ۲۰۰ کیلومتر مسیرگشایی در این دوره داشته ایم که همه این خدمات برای توسعه شهر انجام می شود.
وی همچنین در خصوص شهرداری منطقه ۷ ، گفت: این منطقه بیش از هفت هزار هکتار وسعت دارد و یک سوم بافت شهری تبریز را شامل می شود و شهرداری تبریز توجه ویژه ای به این منطقه دارد.
گفتنی است پروژه های عمرانی شهرداری منطقه ۷ تبریز به مناسبت هفته دولت با هزینه ۱۶۰ میلیارد ریالی با حضور محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی، ایرج شهین باهر شهردار تبریز، سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورا، بهروز مهدوی فرماندار تبریز، سردار عباسقلیزاده مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، شهرام دبیری، فریدون بابایی اقدم، سونیا اندیش و کریم صادق زاده از اعضای شورای شهر تبریز افتتاح شد.
این پروژه ها شامل پارک کوهستان حدفاصل شهرک اندیشه وآخماقیه با هزینه ۳۰میلیاردریال، پارک شهید مدافع حرم حامد جوانی با هزینه تملک واجرا ۵۰میلیارد ریال، مسیر گشائی خیابان مردانی آذر با هزینه ۶میلیارد ریال، اتصال فاز ۲و۳کانال رواسان وبهره برداری از فاز ۳و۴رواسان با هزینه ۱۵میلیارد ریال وخدمات عمومی -عمرانی-آسفالت اساسی -جدول گذاری -پیاده روسازی درمحلات -روستاهای الحاقی ومعابر سطح منطقه بهسازی ونوسازی پارک کوی لاله با هزینه ۵۹میلیارد ریال بودند.
دنیای اقتصاد: در حالی که حدود ۸ سال از شروع پروژه کارت هوشمند ملی میگذرد، هنوز نزدیک به ۱۰ میلیون نفر از ثبتنامکنندگان به دلایل مختلف کارت خود را دریافت نکردهاند. براساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، افزون بر تکمیل نشدن فرآیند صدور این کارت و اجرای ناقص این پروژه، کارتهای صادرشده برای اهدافی چون احراز هویت الکترونیک و امضای دیجیتال آماده نیست و کاربردی جز یک کارت شناسایی ساده را ندارد. بیتفاوتی جمع زیادی از افراد به دریافت این کارت و عدم استفاده از آن در دستگاهها شکست پروژه را نشان میدهد.
پروژه کارت هوشمند ملی بهرغم گذشت هشت سال هنوز ناتمام باقی مانده و در همین حال مرکز پژوهشهای مجلس در تازهترین گزارش خود معتقد است به دلیل اجرای ناقص و ضعیف، مزیتی برای کشور ایجاد نشده است. سال ۱۳۹۱ بود که پروژه کارت ملی هوشمند با صدور ۲ میلیون کارت کار خود را آغاز کرد و قرار بود صدور آن برای تمام اتباع ایرانی تا پایان سال ۱۳۹۴، بهعنوان زیرساختی بنیادی برای تحول دیجیتال و تحقق پروژههای دولت الکترونیک تکمیل شود. اما حال کار به جایی رسیده که تاریخ انقضای کارتهای صادر شده ابتدایی رو به پایان است و هنوز با گذشت هشت سال، این پروژه ناتمام مانده است.
براساس آمار منتشر شده توسط مرکز پژوهشهای مجلس، تاکنون از مجموع ۶۲ و نیم میلیون نفر واجد شرایط دریافت کارت هوشمند، حدود ۵۸ میلیون نفر برای دریافت کارت هوشمند ملی ثبتنام کردهاند که برای ۴۸ میلیون نفر کارت صادر شده است. بنابراین حدود ۱۰ میلیون نفر از افرادی که ثبتنام کردهاند کارت هوشمند ملی خود را دریافت نکردهاند. حدود ۴ یا ۵ میلیون نفر نیز برای دریافت کارت تاکنون اقدامی نکردهاند.
مسوولان دلایل مختلفی برای این تاخیر ذکر میکنند از جمله تحریمها، جابهجایی ردیفهای بودجه و هزینه شدن آنها در محلهای دیگر. بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس این کارتهای هوشمند قرار بود بستری برای احراز هویت دیجیتال و ایجاد امضای دیجیتال برای هر فرد باشند؛ در حالی که اکنون به واسطه اجرای ناقص این طرح، این کارتهای هوشمند مزیت خاصی نسبت به کارتملیهای ساده پیشین ایجاد نکرده و صرفا برای شناسایی افراد آن هم عمدتا بهصورت آفلاین مورد استفاده قرار میگیرند. کارشناسان معتقدند به دلیل حذف برخی مراحل راستیآزمایی اطلاعات از پروسه ثبتنام این کارت هوشمند، کشور فاقد پایگاه اطلاعات سببی و نسبی افراد است و همین امر موجب میشود که امکان جعل هویت در چنین طرحی چندان دور از ذهن نباشد.
کارت هوشمند ملی؛ سند حاوی اطلاعات هویتی ثبت و ذخیره شده یک تبعه ایرانی با سطوح دسترسی متناسب با نیاز و وظیفه و کار بوده و علاوه بر امکان احراز هویت و امضای الکترونیکی، بهعنوان کلید دسترسی به اطلاعات هویتی وی در پایگاه و سایر اطلاعات شخصی قابل دسترسی ذیربط در دستگاههای مرتبط با پایگاه، کاربرد داشته و همچنین امکان رایگیری الکترونیکی و ثبت، ذخیره، دسترسی و اصلاح برخی اطلاعات شخصی وی را برای برخی از دستگاهها حسب وظیفه قانونی آنها، فراهم میسازد. با این حال با وجود گذشت ۸ سال از اجرای این طرح، هیچکدام از اهداف مورد انتظار برای اجرای چنین طرحی اعم از امضای دیجیتال و احراز هویت الکترونیک محقق نشده است.
چندی پیش آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در رونمایی از چند خدمت جدید پستبانک، از اولین کاربرد کارت ملی هوشمند رونمایی کرد. وی در این مراسم گفت: «با توجه به فراگیری مطلوب، از پستبانک خواسته بودم که کارتخوانهای کارت ملی هوشمند را در تمام شعبهها نصب کند، اگر حسابی میخواهد افتتاح شود یا چکی وصول شود، دیگر با کپی گرفتن از کارت و تشخیص هویت توسط مسوول باجه نباشد، تا جعل و پولشویی دشوارتر از قبل شود و از فساد پیشگیری کند.» وی افزوده بود این حرکت شروعی برای به کارگیری صحیح کارت ملی هوشمند خواهد بود و به زودی این کار در همه دستگاهها فراگیر خواهد شد.
اما در گزارش اخیر مرکز پژوهشهای مجلس، عملیاتی کردن استفاده از این کارتها نیز خود بهعنوان یکی از چالشها مطرح شده است. کارشناسان این مرکز معتقدند یکی از مشکلاتی که در آینده، کشور با آن روبهرو خواهد شد نحوه بهکارگیری کارت هوشمند و نیاز به تولید یا واردات تعداد کثیری کارتخوان است که خود با هزینهای که امروز حدود ۳ تا ۵ میلیون تومان است بار مضاعفی بر دوش کشور خواهد گذاشت.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی و امامجمعه تبریز گفت: اخذ پول و هزینه مراسم توسط مساجد از هیاتهای عزاداری برای آیینهای بزرگداشت شهدای کربلا خلاف عرف و فرهنگ است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم دوشنبه شب در اولین همایش جامعه سادات آذربایجان شرقی، افزود: در برخی مساجد مشاهده می شود که از هیات های حسینی برای بزرگداشت مقام شهدای کربلا هزینه دریافت می شود که این کار خلاف عرف و کارهای فرهنگی است و باید اداره کل اوقاف و امور خیریه در این زمینه اقدام لازم را به انجام برساند.
وی با تاکید بر پرهیز از اختلاف افکنی در بین تشکل های فعال در مساجد و هیات امنای این اماکن مقدس، حضور هیات های عزاداری در مساجد را بلامانع دانست و اظهار داشت: در این زمینه جامعه سادات باید در برگزاری مراسم های مذهبی در مساجد نقش مهم و محوری ایفا کنند.
حجت الاسلام آل هاشم اتحاد سادات و جریان سازی آنها در مناسبت های ملی و مذهبی و تکریم شعائر اهل بیت را اقدامی بسیار ارزشمند برشمرد که می تواند زمینه ساز همگرایی روزافزون در سطح جامعه باشد.
وی با بیان اینکه اجتماع سادات در قالب یک تشکل فرهنگی، اقدامی اخلاقی و تربیتی است، اضافه کرد: جامعه سادات آذربایجان با هدف تمدن سازی اسلامی و با هدف تحقق منویات رهبری در موضوع سادات را دنبال میکند.
حجت الاسلام آل هاشم تشکیل جامعه سادات را فرصتی مناسب برای شناسایی شجره سادات عضو دانست و ادامه داد: سیادت بیشتر با نسل حضرت زهرا(س) و امام علی(ع) پیوند خورده است و مشهورترین شاخههای سادات نسلشان به امامان شیعه میرسد، از این رو قوام هویت اسلامی به رسول اکرم(ص) و انتساب به اهل بیت(ع) مقدمهای مناسب برای انتساب هویتی است.
وی حضور و تبیین آموزه های دینی و سیره ائمه اطهار (ع) توسط علمای سادات در مناسبت های مختلف در مساجد را بخشی از نقش سادات در ارکان مختلف جامعه دانست.
امام جمعه تبریز راه اندازی مجمع سادات استان را حرکتی شایسته و ستودنی دانست و از اداره ثبت احوال استان خواست برای تکمیل اعضای این جامعه با مسئولان این تشکل همکاری های لازم و کافی را داشته باشند.
مراسم بزرگداشت سال روز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی با حضور مدیرعامل و مسوولین شرکت گاز، آزادگان شاغل در شرکت و خانواده محترمشان در مرکز همایش های این شرکت برگزار شد.
مدیرعامل این شرکت، در این مراسم ضمن تبریک عید غدیر و گرامیداشت این روز خجسته گفت: این روز بهانه ایست برای تکریم و ارج نهادن به مقام آزادگانی که با از جان گذشتگی های خود، آزادی و آزادی خواهی را به نسل بعد ارمغان آورده اند.
سیدرضا رهنمای توحیدی اظهار داشت: آزادگان مصداق صبر و شکیبایی و الگویی تمام عیار برای ایستادگی در مقابل دشمنان بوده و اکنون نیز این وظیفه خطیر را با انتقال آرمان های انقلاب اسلامی به نسل جدید و خدمت رسانی در عرصه های کار و تلاش به منصه ظهور می رسانند.
خاطرنشان می گردد در این مراسم یکی از اساتید برجسته دانشگاهی درخصوص فلسفه غدیر و همچنین سال روز ورود آزادگان به ایراد سخنرانی پرداخت و در پایان این مراسم از آزادگان شاغل در شرکت تجلیل به عمل آمد.
در نشستی با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره و کمیته های فنی و تخصصی نظام پیشنهادات ، از عملکرد و نفرات برتر این حوزه در سال 97 تقدیر به عمل آمد.
مدیرعامل این شرکت در این جمع با اشاره به اهمیت مشارکت کارکنان در امور سازمان گفت:نظام پیشنهادات منجر به پویایی در سازمان گردیده و با ایجاد اشتیاق کاری و تعهد در کارکنان ، تحقق اهداف شخصی و سازمانی را در پی دارد.
سیدرضا رهنمای توحیدی با اشاره به وضعیت مطلوب شرکت گاز از حیث مشارکت جویی کارکنان گفت: در سال گذشته 14768پیشنهاد از سوی کارکنان ارائه گردیده که3675مورد از آن مصوب گردیده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: در سال گذشته اهداف سازمانی در حوزه نظام پیشنهادات تحقق یافته و امسال نیز این روند رو به رشد در حال اجراست به طوری که در سال جاری بیش از 4608 پیشنهاد ارائه گردیده است.
خاطرنشان می گردد در این نشست از کمیته های برتر ، روسای تاثیرگذار بر کمیته ذیربط ، دبیران برتر کمیته ها ، دبیران فعال کمیته ها ، پیشنهاددهندگان برتر در بخش های مختلف در سال 97 و همچنین از همکارانی که به صورت داوطلبانه با دبیرخانه نظام مشارکت همکاری نموده بودند ، تقدیر به عمل آمد .
شهردار منطقه۴ تبریز تقویت زیرساختهای شهری و اجرای پروژههای زیستمحیطی را از اولویتهای کاری منطقه ۴ برشمرد و گفت: بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری با ساخت ۱۴۰۰واحد مسکونی در غرب تبریز اجرا می شود.
اکبر امجدی در دیدار مردمی خود با شهروندان غرب تبریز در مسجد شهید میراب خیابان حجتی، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت، مساجد را نقطه اتصال بین شهروندان و شهرداری عنوان کرد.
وی به اقدامات صورت گرفته در دو سال گذشته در محدوده میدان معلم اشاره کرد و افزود: تعریض و اصلاح هندسی میدان معلم، از مطالبات ترافیکی شهروندان غرب تبریز و از طرح های تاثیرگذار در ترافیک بلوار شهیدان ذاکر بود که با هزینه ۵ میلیارد ریال اجرا شد.
شهردار منطقه۴ تبریز افزود: احیای فضای سبز، اصلاح روشنایی و احداث سرویس بهداشتی از دیگر اقداماتی است که در این محدوده عملیاتی شده است.
امجدی مسیرگشایی فاز دوم خیابان شهید خلیلی را یکی از پروژههای موثر در نوسازی بافت فرسوده خواند و اظهار داشت: تکمیل مسیرگشایی شهید خلیلی و اتصال به میدان معلم، به طول ۵۰۰ متر و عرض ۱۸ متر، نقش کارساز در تحکیم بافت ناکارآمد این مسیر و تسهیل ترافیکی منطقه خواهد داشت.
وی ادامه داد: ایستگاه آتش نشانی شهیدان ذاکر گامی ارزشمند در راستای ارتقای ایمنی و آرامش شهروندان منطقه چهار است که با هزینه ای بالغ بر ۴۳ میلیارد ریال برای تملک، احداث و تجهیز در محدوده میدان معلم احداث شده است.
شهردار منطقه۴ تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت موضوع بازآفرینی فضاهای شهری در سطح منطقه ۴ تبریز، تصریح کرد: نخستین و بزرگترین پروژه بارآفرینی شهری، در ۱۰ بلوک ۱۴ طبقه و جمعا به تعداد ۱۴۰۰ واحد مسکونی در غرب تبریز اجرا میشود.
عضو شورای شهر تبریز گفت: موزه فوتبال یک ضرورت انکار ناپذیر بود که به همت شهرداری مرتفع شد.
شهرام دبیری در مراسم افتتاح ساختمان موزه فوتبال اظهار داشت: این موزه محل رجوع گردشگران و فوتبال دوستان خواهد بود.
او با تاکید بر اینکه تبریز در گذشته قطب فوتبال کشور بوده، افزود: خوشحالم که در سال های اخیر شاهد رشد فوتبال استان هستیم و تا چند سال آینده دوباره به قطب فوتبال کشور تبدیل خواهیم شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز گفت: احداث این موزه یک ضرورت بود، در تمام جهان باشگاه های معتبر کنار استادیوم های اصلی خود ساختمان موزه باشگاه خود را ساخته اند.
دبیری ادامه داد: این خلا در بین باشگاه های تبریز وجود داشت که خوشبختانه به همت شهرداری مرتفع شد تا تاریخ فوتبال تبریز هرگز فراموش نشود.
از صبح امروز، دوشنبه ۹ اردیبهشت، قیمت بلیت مترو و اتوبوس و کرایه تاکسی افزایش پیدا کرده است.
به گزارش شهریارپرس در اسفندماه سال گذشته، شورای شهر تهران مصوب کرد که نرخ بلیت حمل و نقل عمومی با توجه به نرخ تورم محاسبه شود که این مسئله با مخالفتهایی مواجه شد و حالا به نظر میرسد، مسئولان امر روی افزایش ۲۰ درصدی نرخ کرایه به توافق رسیدهاند.
در همین راستا، مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو، در مورد نرخ بلیت مترو گفت: پیرو مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر افزایش قیمت بلیت مترو از امروز شاهد افزایش قیمت بلیت هستیم.
فرنوش نوبخت گفت: از صبح امروز (دوشنبه) نهم اردیبهشت ماه بلیت متروی تهران با ۲۰ درصد افزایش به فروش میرسد.
پیمان سنندجی،مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی نیز از افزایش ۲۰ درصدی کرایه اتوبوس خبر داد.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی نیز افزایش نرخ کرایه تاکسیها را به نصب چسب قیمتهای جدید مشروط کرد.
آری! سربازان وطن در اهواز یک بار دیگر حماسه آفریدند. البته این اولین بار نیست که سرباز ایرانی اینچنین سرود شجاعت و دلیری و فداکاری میسراید
به گزارش شهریار پرس، حادثه تلخ حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در اهواز در ۳۱ شهریورماه ۱۳۹۷، تصاویر تلخی را ثبت کرد که کام آحاد ملت ایران را تلخ کرد. با این حال در میان این تصاویر تلخ، تصاویری توسط عکاسان و خبرنگاران شجاع ثبت شد که تا حدودی از تلخی این حادثه کاست. سرآمد این تصاویر، حول دو واژه مقدس برای ایرانیان ثبت شد: «مادر» و «سرباز».
تصویر مادری که در هیاهوی آتشبازی تروریستهای کوردل، بیواهمه از نفیر گلوله و بوی خون، به سمت فرزندش میدوید تا سپر بلای دلبندش شود و سربازانی که شجاعت و ایثار سرباز ایرانی را در سالگرد آغاز دفاع مقدس، دگر بار به تصویر کشیدند. مگر میشود به احترام سربازی که خود را سپر دخترکی کرد تا او را از سمت جایگاه رژه که در تیررس تروریستها بود به کانال امن برساند، کلاه از سر بر نداشت؟! مگر میشود تصاویر در آغوش گرفتن کودکان غرق در خون و تلاش آنها برای نجات این کودکان توسط سربازان وطن را دید و دلمان از داشتن چنین جوانان غیرتمندی، قرص نشود؟!
آری! سربازان وطن در اهواز یک بار دیگر حماسه آفریدند. البته این اولین بار نیست که سرباز ایرانی اینچنین سرود شجاعت و دلیری و فداکاری میسراید. چندی پیش در زلزله تلخ کرمانشاه نیز، سربازان وطن صحنههای غرورآفرینی از سربازی برای هموطن خویش را آفریدند. همین روزها هفتهای را گرامی میداریم که خیل عظیمی از سربازان ایرانی در راه میهن و هممیهن خویش چه شجاعتهایی انجام دادند و البته از بداقبالی ما -و نه آنها- در آن روزگار دوربین مثل نقل و نبات دست همه نبود که تصاویر دلاوریهای آنها را ثبت کند. البته «ثبت» نشدن تصاویر دلاوری آنها به معنای «ضبط» نشدن آنها نیست. چه آنکه در زمان جنگ جهانی دوم و در حین هجوم متجاوزین روس به مرزهای شمال غربی ایران، دوربینی نبود که ایثار و سربازی سه مرزبان جان برکف ایرانی که در پل آهنی راهآهن آذربایجان در جلفا از خاک میهنشان دفاع کردند را ثبت کند، اما شجاعت و غیرت آنها در حافظه تاریخی ایرانیان تا ابد ضبط شده است.
به هر حال همه اینها به ما یادآوری میکند که جای «روز ملی سرباز» در تقویم رسمی کشور خالی است. اگرچه دومین روز از هفته دفاع مقدس به نام «علم و معرفت، نخبگان و روز سرباز» نامگذاری شده، اما این روز در تقویم رسمی کشور ثبت نشده و اگر ثبت بشود هم در حاشیه کلیت هفته دفاع مقدس قرار میگیرد. البته این نامگذاری قطعاً با مخالفت «برخی» مواجه خواهد شد. این «برخی» همانهایی هستند که میگویند اساساً ایران نباید ارتش داشته باشد، چه برسد به اینکه سربازی اجباری داشته باشد! در میان این «برخی» عدهای هم هستند که به خیال خود رندی میکنند و میگویند چون سربازی اجباری در ایران را رضاشاه پهلوی صورتبندی کرد، حالا که رژیم پهلوی سقوط کرده باید تمام مظاهر او از ایران زدوده شود! در پاسخ به این «برخی» باید گفت هر وقت همسایههای ایران؛ «هلند» و «سوئیس»ی شدند که فقط گُل صادر و وارد کردند، نه بزرگترین کشورهای وارد کننده تسلیحات نظامی، نظیر عربستان و امارات -که نه تنها حمله تروریستی اهواز را محکوم نمیکنند بلکه از تروریستها به عنوان فعال مدنی تقدیر هم میکنند- ما هم ارتش و سربازی را در ایران کلاً تعطیل میکنیم!
البته چگونگی سربازی در ایران را میتوان مورد بحث قرار داد و انتقادهایی به برخی از روندهای آن از جمله به کارگیری تعداد قابل توجهی از سربازها در نهادهای غیرنظامی در مشاغل خدماتی وارد کرد. اما اینکه بگوییم اساساً سربازی در ایران برچیده شود، نادیده گرفتن شرایط خاص ایران است که مخاطرات جبرانناپذیری را برای کشور به بار خواهد آورد. لازم به ذکر است که نگارنده این سطور، خدمت مقدس سربازی خود را بدون حتی یک روز کسری در یکی از سختگیرترین نهادهای نظامی کشور -ارتش- انجام داده است و از این جهت مشمول ضربالمثل «نشسته لب گود میگه لنگش کن» نمیشود!
پیشنهاد نگارنده این است که روز «سوم شهریور» از سوی ستاد کل نیروهای مسلح به عنوان «روز ملی سرباز» به شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی پیشنهاد شود تا همه ساله و تا زمانی که هلند و سوئیس همسایگان ایران شوند(!)، به بهانه این روز از سرباز و سربازی در کشور تقدیر به عمل آید. سوم شهریور۱۳۲۰، هنگامی که متفقین تصمیم به اشغال ایران میگیرند، سه سرباز میهن به نامهای ملک محمدی، سید محمد راثی هاشمی و عبدالله شهریاری، وظیفه پاسداری از مرزهای شمال غربی ایران را در پل فلزی جلفا بر عهده داشتهاند.
در کتاب «آخرین فشنگ» با ارجاع به استنادات آکادمی روسیه آورده شده که: «رضا شاه به ایستگاه مرزی واقع در جلفا تلگراف میزند و از نیروهای نظامی میخواهد اجازه بدهند شورویها بدون درگیری از خاک ایران عبور نمایند لکن سرجوخه محمدی پیام او را پاره میکند و خطاب به سربازان میگوید هرکسی بخواهد میتواند برود اما من میمانم و مقاومت میکنم.» پس از آن که روسها برای ورود به خاک ایران از طریق این پل تجاوز به خاک ایران را آغاز میکنند، مقاومت این سه سرباز دلاور آذری آغاز میگردد که در نهایت هر سه در راه دفاع از خاک ایران به شهادت میرسند. مقاومت شجاعانه این سه سرباز ایرانی حتی تحسین نیروهای مهاجم را برمی انگیزد، به طوری که به دستور فرمانده روس، جهت ارج نهادن به این مقاومتها، پیکر این سه سرباز در محل شهادتشان در کنار خط آهن این پل به خاک سپرده شد. بر روی سنگ آرامگاه این سه سرباز شهید وطن این چند بیت شعر نقش بسته است:
هرچند آغشته شد به خون پیرهن ما
شد جامه سربازی ما هم کفن ما
شادیم ز جانبازی خود در شکم خاک
پاینده و جاوید بماند وطن ما
مدیرکل استاندارد تهران با اعلام اینکه فرآوردههای گوشتی "دهکده پروتئین غیراستاندارد است"، اعلام کرد از مردم درخواست می کنیم که محصولات تولید شده با این نام و نشان را خریداری نکنند.
به گزارش ایسنا، محمود رضا طاهری در نشستی خبری با اعلام اینکه فرآوردههای گوشتی برند دهکده پروتئین غیراستاندارد است و هیچ گونه مجوزی دال بر تولید از سوی استاندارد اخذ نکرده است، اظهار کرد: این واحد حق تولید ندارد و پس از مراجعه بازرسان اداره کل استاندارد استان تهران متوجه شدیم که به تولید مشغول بوده بنابراین دستور توقیف آن صادر شد و به مراجع قضایی نیز اعلام جرم میشود.
وی ادامه داد: این مجموعه حق هیچ گونه اطلاعرسانی و تبلیغات ندارد و سلامت مردم موضوعی نیست که به راحتی از آن بگذریم. علاوه بر این محصولات سوسیس و کالباس مورد استفاده بیشتر اقشار آسیب پذیر جامعه و نیز کودکان است به همین دلیل با تولید محصولات غیراستاندارد در این حوزه به طور غیرجدی برخورد میشود.
مدیرکل استاندارد استان تهران در پاسخ به اینکه اگر محصولات این مجموعه در واحدهای فروش توزیع شده باشد، چه شرایطی برای جمعآوری آن در نظر گرفته شده است، گفت: متاسفانه امکان جمعآوری توسط ما وجود ندارد چرا که شماره استاندارد وجود نداشته و تنها از مردم درخواست می کنیم که به هیچ وجه محصولات این مجموعه را خریداری نکنند و تولید و عرضه توسط این واحد تولیدی خلاف مقررات است و به دستگاههای مربوطه نیز اعلام شده است.
طاهری با تاکید بر اینکه همواره تخلف وجود دارد اما باید به گونهای عمل کنیم که در مسیر کشورهای توسعه یافته گام برداریم اظهار کرد: به طور حتم باید فرهنگ سازی جامعه را بالا ببریم تا محصولی که توسط یک سازمان مجاز تایید شده نیست را خریداری نکنند.
وی ادامه داد: چگونه باید بارها و بارها تاکید کنیم که محصولاتی که روی آنها علامت استاندارد وجود ندارد، خریداری نکنیم. خوشبختانه در این راستا گام های مطلوبی برداشته شده و مردم باید بیش از پیش به سلامت خود توجه کنند.
مدیرکل استاندارد تهران در مورد جعل نشان استاندارد توسط برخی واحدها و افراد تصریح کرد: بیشترین مورد یافت شده در این رابطه مربوط به کمپوتها و کنسروهاست که به صورت زیرزمینی وارد بازار شده است.
طاهری همچنین در خصوص آبهای بسته بندی عرضه شده غیراستاندارد به بازار نیز خاطرنشان کرد: هر آب بسته بندی شده که دارای علامت استاندارد است، مورد تایید سازمان استاندارد بوده ودر مورد آن کنترلهای لازم صورت گرفته است.
وی در ادامه به ارائه طرح بررسی استاندارد پلههای برقی در سطح شهر تهران خبر داد و گفت: طرح مربوطه به کارگروه استانداردسازی ارائه و مصوب شده است اما همچنان تامین اعتبار نشده است. تصور میکنیم پله برقیهای تهران نگهداری درست نداشتهاند و یک سازمان به عنوان سازمان متولی باید در این راستا اقدام کند.
مدیرکل استاندارد تهران ادامه داد: حدود ۸۰ درصد پله برقی های سطح شهر تهران توسط شهرداری به بهرهبرداری رسیده و مالکیت آنها مربوط به این نهاد است. علاوه بر این تعدادی از پله برقیها مربوط به واحدهای تجاری است. امیدواریم که اعتبار مربوطه توسط سازمان مدیریت در نظر گرفته شود تا در ارتباط با استانداردسازی پلههاس برقی و عدم انطباق استانداردهای تعریف شده گام موثری برداشته شود.
طاهری مجددا با تاکید بر اینکه مردم از خرید محصولاتی که نشان استاندارد ندارند، اجتناب کنند، اظهار کرد: هیچ بررسی توسط کارشناسان در مورد محصولات بدون نشان استاندارد صورت نگرفته و همین موضوع سلامت مردم را در معرض خطر قرار میدهد. به طور مثال می توان به شیر خام اشاره کرد. اگر مردم اقدام به خرید و مصرف چنین محصولی بکنند و تب مالت بگیرند آیا از این اقدام خود پشیمان نمیشوند؟ علاوه بر این ما برخی افراد را داریم که اقدام به خرید لبنیاتی میکنند که علامت استاندارد ندارند و صرفا به دلیل طعم و میزان چربی آنها مورد استقبال قرار می گیرد که این فرهنگ باید اصلاح شود.
بررسی عوامل مختلف در ایجاد بحران آب در ایران، حفر ۳۰۰ هزار چاه غیر مجاز، سهم ۷۰ درصدی مدیریت غلط در ایجاد بحران آب، سدسازیهای در حوضه آبریز تالابها و خطا در استقرار فولاد مبارکه و ذوب آهن در فلات مرکزی، بیتوجهی به آمایش سرزمینی در موضوع توسعه، بخشینگری در مصرف منابع آب و فشار اشتغال کشور بر مصرف منابع آب از جمله مهمترین محورهای مربوط به بحران آب است که از منظر کارشناسان باید مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین به آبهای سطحی اشاره و اظهار میکند: در این بخش اگر سدها بهدرستی تاسیس شوند، اقدام مناسبی است اما این مهم نیز نیازمند مدیریت مناسب است. برای مثال وقتی روی رودخانه زایندهرود سد احداث کردیم، آب آن را در بالادست به جای دیگر دادهایم و این کار باعث خشک شدن رودخانه شده است و در نهایت بخشی از کشاورزان پاییندست که سالهای سال، از آب استفاده میکردند، بیبهره شدند.
وی تاکید میکند که تیمهای مشترکی از اسرائیل و یکی از کشورهای همسایه، ابرهای در حال ورود به ایران را غیربارور میکنند علاوه بر این ما با بحث ابردزدی و برف دزدی نیز مواجه هستیم.
در همین زمینه محمد فرید لطیفی- معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور به ایسنا میگوید: مشکلات ناشی از کمبود منابع آب در کشور ناشی از برخی سومدیریتها است. اگر همین منابع آبی موجود در کشور را درست مدیریت و مصرف کنیم، بسیاری از مشکلات حل میشود.
رئیس سازمان هواشناسی نیز با رد ابردزدی میگوید: ابردزدی و دخالت خارجیها در تغییرات اقلیمی ایران مبنای علمی ندارد و از منظر علم هواشناسی رد میشود. خشکسالیهای مکرر و کمبود بارش در ایران ناشی از پدیده گرمایش جهانی و به تبع آن تغییر اقلیم است نه دخالت کشورهای دیگر.
مدیر کل دفتر مدیریت به هم پیوسته منابع خلیج فارس و دریای عمان وزارت نیرو اضافه میکند: با توجه به استقرار شرکتهای آب منطقهای که منجر به سهمخواهی بیشتر در استانها بدون نگرش حوضهای شده است، دفاتر حوضههای آبریز با نگرش جدید در جهت ایجاد همگرایی بین مصرفکنندگان خصوصا در بخش کشاورزی با تمرکز بر موضوع حوضههای آبریز ایجاد شدهاند.
هاشمی مردم را ذینفعان اصلی مدیریت به همپیوسته حوضههای آبریز میداند و میگوید: رسالت اصلی دفاتر حوضههای آبریز در واقع به صحنه کشاندن مردم و دادن نقش نخست به مردم است تا بتوان منازعات و تعارضات آبی و مصرف را مدیریت کرد.
وی با اشاره به نقش و جایگاه مدیریت آب خاطرنشان میکند: وقتی از مدیریت منابع آب صحبت میکنیم، صرفا همه نگاهها نباید به وزارت نیرو ختم شود زیرا این یک موضوع فرابخشی است و تمام بخشها باید اقدامات و کنترلهای لازم را انجام دهند.
به گزارش ایسنا، نظر افضلی - نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی- هم در این زمینه هشدار میدهد و میگوید: اگر با رویه فعلی جلو برویم و حفر چاههای غیر مجاز را که در حال حاضر تعدادشان حدود ۳۰۰ هزار حلقه است ادامه دهیم، شاهد خشکسالیهای بیشتری خواهیم بود و در صورت عدم مدیریت، مشکلات کشور بیشتر خواهد بود.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه بخش عظیمی از آب کشور را در حوزه کشاورزی مصرف میکنیم،اظهارمیکند: با توجه به اینکه نزدیک به ۹۰ درصد آب کشور در بخش کشاورزی مصرف میشود باید این حوزه را بهینه کنیم و در همین راستا روش های کاشت، داشت و برداشت همچنین تهیه الگوی کشت، آبخیزداری و احیای قنوات را مورد توجه قرار دهیم که این بخش عظیمی است.
وی میافزاید: امروز با توجه به اینکه در آبیاری بارانی، تبخیر آب صورت میگیرد، بحث آبیاری زیر سطحی مطرح شده است همچنین مدیریت روان آبها موضوعاتی هستند که امروز باید مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم سهم مدیریت آب را افزایش دهیم.
همچنین بهرام پاشازاده - کارشناس صنایع تبدیلی وزارت جهاد کشاورزی- با بیان اینکه مشکلات را نمیتوان بر گردن یک وزارتخانه انداخت،معتقد است: تصمیمات کلیدی مانند جانمایی اشتباه و واردات فناوری بدون در نظر گرفتن امکان دسترسی به منابع آب تصمیمات اشتباهی است همچنین قیمت آب نیز عامل محدود کنندهای به حساب نمیآید.
وی اضافه میکند: اگر قیمت آب را مناسب کنیم، مطمئنا این کار باعث پیشرفت در عرصه فناوری میشود زیرا کشاورز به مکانیزه کردن آبیاری و کشاورزی روی می آورد و قیمت محصول نیز واقعی می شود. واقعی شدن قیمت عاملی میشود تا هر دستگاه و تولید کننده به سمت تغییر حرکت کند و کشاورزان و صنعتگران به سمت مکانیزه کردن و به روز کردن فناوریها بروند.
وی با بیان اینکه مدیریت به همپیوسته در حوضه آبریز یک نگاه کلی است، میگوید: نگاه کلی یعنی اینکه مدیریت آب صرفا مربوط به وزارت نیرو نیست و همه ساختارها را شامل میشود. وقتی در وزارت نیرو تصمیمی گرفته میشود، مطمئنا وزارت جهاد کشاورزی، صنایع و بخشهای آب شرب نیز درگیر میشوند. در واقع نگاهی که به مصرف و منابع آب میشود، باید فرابخشی باشد.
مدیر کل دفتر بهرهبرداری تاسیسات انتقال و توزیع آب وزارت نیرو در یک برنامه رادیویی به نقش مدیریتهای استانی اشاره و اظهار میکند: مدیریتهای استانی باید مجری سیاستگذاریها برای حوضههای آبریز باشند. اگر به این سمت حرکت کنیم که هر استان برای خودش تصمیم بگیرد و مصارف را توسعه بدهد و یا اصرار بر توسعه مصارف داشته باشد، بدون توجه به اینکه در این حوزه پتانسیلهای تولید دچار تغییر شدهاند و جوابگوی توسعه نیست، به چالشهایی بر میخوریم که امروز با برخی از آنها مواجه هستیم.
داوری دهکردی ادامه میدهد: متاسفانه شورای عالی آب، حالا که به بحران رسیدهایم وارد کار میشود در حالیکه اگر وارد مرحله بحران نشده بودیم، شاید نیازی نبود شورای عالی آب یا سایر کمیتههای تخصصی که برای هماهنگی ایجاد شده است، تشکیل شود. اگر هماهنگی و انسجام در نوع تفکر در منابع و مصارف در بخشهای مختلف به یکدیگر نزدیک شود، میتوانیم این شرایط را مدیریت کنیم.
زهرا ساعی، در واکنش به هشدار رئیس سازمان بهزیستی مبنی براینکه اعتیاد در کشور زنانه شده است، اظهار داشت: اعتیاد یک معضل قدیمی در کشور بوده، به این دلیل که موقعیت جغرافیایی ایران به گونهای است که در مسیر ترانزیت مواد مخدر از کشورهای همسایه به سایر نقاط دنیا قرار گرفته و این یک موضوع آسیبزا برای کشور است.
چرا کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر موفق عمل نمیکند؟
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو درمجلس شورای اسلامی، با اشاره به معضل دیگری که کشور در حوزه توزیع موارد مخدر با آن روبه رو بوده ادامه داد: هماکنون بخشی از معضل اعتیاد مربوط به مواد مخدر سنتی است و بخش دیگری از آن هم که از اهمیت بسزایی برخوردار بوده، این است که مواد مخدر صنعتی به راحتی در آشپزخانههای خانگی تولید میشود که متاسفانه این موضوع آسیب جدی به همراه دارد.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههای مربوطه از جمله نیروی انتظامی اقدامات درخوری را در حوزه مبارزه با مواد مخدر هم در مرزها و هم داخل کشور انجام دادهاند، ولی متاسفانه این میزان اقدامات کافی نبوده است، چرا که در شرایط کنونی توزیع مواد مخدر در هر دو نوع سنتی و صنعتی به وفور در اشکال مختلف مشاهده میشود.
سالنهای بدنسازی و آرایشگاهها کانالی برای گرایش به استعمال مواد مخدر هستند
ساعی با اشاره به دلایل افزایش گرایش زنان کشور به استعمال مواد مخدر تاکید کرد: زنان به دلیل تبلیغات غلط به ویژه از طریق شبکههای ماهوارهای که در قالب فیلم و سریال نمایش داده میشود، همچنین ایجاد این باور اشتباه که استعمال این مواد به لاغری و تناسب اندام یا ایجاد نشاط در آنها منتهی میشود، به استعمال مواد مخدر روی میآورند.
عضو فراکسیون زنان مجلس در بیان محلهایی که در آنها احتمال توزیع مواد مخدر یا القای باورهای غلط در مورد اثرات آن وجود دارد یادآورشد:مهمانیهای شبانه، برخی سالنهای بدنسازی و آرایشگاهها محلی برای ترویج باورهای غلط مبنی بر ایجاد تناسب اندام و نشاط ناشی از استعمال مواد مخدر صنعتی به ویژه شیشه هستند که متاسفانه زنان بیشتر تحت تاثیر این نوع تبلیغات قرار گرفته و با این ذهنیت که مصرف محدود این مواد اعتیادآور نبوده، درگیر این معضل مهم میشوند.
وی با تاکید بر اینکه اعتیاد زنان آسیب بیشتری را نسبت به مردان برای جامعه به همراه دارد بیان کرد: بیتردید زنان در جایگاه مادر و همسر نقش بسزایی در وضعیت خانوادهها و جامعه خواهند داشت، کما اینکه وقتی پدر خانواده درگیر معضل اعتیاد میشود، این مادر است که میتواند با تربیت صحیح فرزندان مانع از ورود این معضل به کانون امن خانواده شود، همچنین با تلاش برای ترک اعتیاد همسر خود مانع از هم گسیختگی خانواده گردد.
ساعی اظهار کرد: در فرهنگ ایرانی نگاه ویژهای نسبت به زنان وجود دارد، کما اینکه در پی اعتیاد به موادمخدر با موجی از تهمتها مواجه شده و از سوی جامعه طرد میشوند، تاجاییکه دختران معتاد نمیتوانند شانس بالایی برای انتخاب همسری مناسب داشته باشند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، در بیان راهکار موثر برای کاهش میزان اعتیاد در بین زنان جامعه افزود: رفع این معضل برنامهریزی دقیق و منسجمی را میطلبد، از سوی دیگر باید فرهنگسازی در جهت اخلاقمداری و دوری از استعمال مواد مخدر باید در دستورکار مدارس قرار گیرد، همچنین مسئولان مربوطه باید نظارت دقیقی بر مناطق آسیبپذیرتر از جمله حاشیههای شهر داشته باشند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برای مبارزه با توزیع مواد مخدر یا تبلیغات در سالنهای بدنسازی و آرایشگاهها در جهت افزایش گرایش افراد به این معضل مهم باید از طریق اتحادیه این اصناف ورود پیدا کرد، از سوی دیگر پلیس نیز در این مورد میتواند نیروهای خود را به صورت نامحسوس وارد عمل کند.
زهرا ساعی، در واکنش به هشدار رئیس سازمان بهزیستی مبنی براینکه اعتیاد در کشور زنانه شده است، اظهار داشت: اعتیاد یک معضل قدیمی در کشور بوده، به این دلیل که موقعیت جغرافیایی ایران به گونهای است که در مسیر ترانزیت مواد مخدر از کشورهای همسایه به سایر نقاط دنیا قرار گرفته و این یک موضوع آسیبزا برای کشور است.
چرا کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر موفق عمل نمیکند؟
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو درمجلس شورای اسلامی، با اشاره به معضل دیگری که کشور در حوزه توزیع موارد مخدر با آن روبه رو بوده ادامه داد: هماکنون بخشی از معضل اعتیاد مربوط به مواد مخدر سنتی است و بخش دیگری از آن هم که از اهمیت بسزایی برخوردار بوده، این است که مواد مخدر صنعتی به راحتی در آشپزخانههای خانگی تولید میشود که متاسفانه این موضوع آسیب جدی به همراه دارد.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههای مربوطه از جمله نیروی انتظامی اقدامات درخوری را در حوزه مبارزه با مواد مخدر هم در مرزها و هم داخل کشور انجام دادهاند، ولی متاسفانه این میزان اقدامات کافی نبوده است، چرا که در شرایط کنونی توزیع مواد مخدر در هر دو نوع سنتی و صنعتی به وفور در اشکال مختلف مشاهده میشود.
سالنهای بدنسازی و آرایشگاهها کانالی برای گرایش به استعمال مواد مخدر هستند
ساعی با اشاره به دلایل افزایش گرایش زنان کشور به استعمال مواد مخدر تاکید کرد: زنان به دلیل تبلیغات غلط به ویژه از طریق شبکههای ماهوارهای که در قالب فیلم و سریال نمایش داده میشود، همچنین ایجاد این باور اشتباه که استعمال این مواد به لاغری و تناسب اندام یا ایجاد نشاط در آنها منتهی میشود، به استعمال مواد مخدر روی میآورند.
عضو فراکسیون زنان مجلس در بیان محلهایی که در آنها احتمال توزیع مواد مخدر یا القای باورهای غلط در مورد اثرات آن وجود دارد یادآورشد:مهمانیهای شبانه، برخی سالنهای بدنسازی و آرایشگاهها محلی برای ترویج باورهای غلط مبنی بر ایجاد تناسب اندام و نشاط ناشی از استعمال مواد مخدر صنعتی به ویژه شیشه هستند که متاسفانه زنان بیشتر تحت تاثیر این نوع تبلیغات قرار گرفته و با این ذهنیت که مصرف محدود این مواد اعتیادآور نبوده، درگیر این معضل مهم میشوند.
وی با تاکید بر اینکه اعتیاد زنان آسیب بیشتری را نسبت به مردان برای جامعه به همراه دارد بیان کرد: بیتردید زنان در جایگاه مادر و همسر نقش بسزایی در وضعیت خانوادهها و جامعه خواهند داشت، کما اینکه وقتی پدر خانواده درگیر معضل اعتیاد میشود، این مادر است که میتواند با تربیت صحیح فرزندان مانع از ورود این معضل به کانون امن خانواده شود، همچنین با تلاش برای ترک اعتیاد همسر خود مانع از هم گسیختگی خانواده گردد.
ساعی اظهار کرد: در فرهنگ ایرانی نگاه ویژهای نسبت به زنان وجود دارد، کما اینکه در پی اعتیاد به موادمخدر با موجی از تهمتها مواجه شده و از سوی جامعه طرد میشوند، تاجاییکه دختران معتاد نمیتوانند شانس بالایی برای انتخاب همسری مناسب داشته باشند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، در بیان راهکار موثر برای کاهش میزان اعتیاد در بین زنان جامعه افزود: رفع این معضل برنامهریزی دقیق و منسجمی را میطلبد، از سوی دیگر باید فرهنگسازی در جهت اخلاقمداری و دوری از استعمال مواد مخدر باید در دستورکار مدارس قرار گیرد، همچنین مسئولان مربوطه باید نظارت دقیقی بر مناطق آسیبپذیرتر از جمله حاشیههای شهر داشته باشند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برای مبارزه با توزیع مواد مخدر یا تبلیغات در سالنهای بدنسازی و آرایشگاهها در جهت افزایش گرایش افراد به این معضل مهم باید از طریق اتحادیه این اصناف ورود پیدا کرد، از سوی دیگر پلیس نیز در این مورد میتواند نیروهای خود را به صورت نامحسوس وارد عمل کند.
شهریارپرس:مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی گفت: با بهره برداری از 55 روستای دردست اقدام میزان بهره مندی خانوارهای روستایی شهرستان میانه از 71 درصد به 86 درصد افزایش می یابد.
به گزارش شهریارپرس،مدیرعامل شرکت گاز استان با اعلام این مطلب افزود : هم اکنون 159 روستای شهرستان میانه با 15616 خانوار از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند.
ولی اله دینی افزود : گازرسانی به 55 روستای دیگر در دست اقدام می باشد که با اتمام گازرسانی به این روستاها درصد بهره مندی خانوار روستایی شهرستان میانه به بیش از 86 درصد خواهد رسید.
وی با بیان اینکه روستاهای میانه تا چند سال پیش جزو مناطق کم برخوردار از لحاظ گازرسانی بود اظهار داشت :34 روستای دیگر این شهرستان در مرحله انتخاب پیمانکار و 80 روستا در مرحله مطالعه برای گاز رسانی است.
مهندس دینی یادآور شد : با توجه به افزایش تعداد مشترکین گاز طبیعی شهرستان میانه و در جهت تأمین گاز پایدار و مستمر و گازرسانی به مراکز تولیدی و صنعتی، در سال گذشته با بهره برداری از احداث ایستگاه تقلیل فشار میزان گاز ورودی این شهرستان از 50هزار متر مکعب در ساعت به 100 هزار متر مکعب در ساعت افزایش یافت.
وی تصریح نمود : این شرکت آمادگی دارد در اسرع وقت نسبت به راهنمایی و تأمین گاز متقاضیان و سرمایه گذاران در صنایع جدید در این شهرستان اقدام کند.
شهریارپرس: معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از توزیع سبد کالای طرح ضیافت ماه مبارک رمضان در این استان از طریق فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف خبر داد.
به گزارش شهریارپرس، اکبر فتحی افزود: مجوز دریافت سهمیه کالای ماه مبارک رمضان به مقدار یک هزار و 336 تن برنج سفید از انبارهای شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک تهران به قیمت هر کیلوگرم 24 هزار ریال تحویل درب انبار و شکر سفید به مقدار 978 تن از کارخانه قند نقده به قیمت هر کیلوگرم 25 هزار و 200 ریال برای مصرف مباشرین و عاملین توزیع جهت دریافت مقدار سهمیه و توزیع در استان انجام شده است.
وی گفت: سبد کالای اعلامی با هماهنگی و زیر نظر ستاد تنظیم بازار استان از طریق فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف کارمندی و کارگری در استان آذربایجان شرقی توزیع خواهد شد.
استان آذربایجان شرقی حدود 3میلیون و 900هزار نفر جمعیت دارد.
شهریارپرس: مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز وحومه از راه اندازی اتوبوس استودیور سیار تبریز 2018 خبر داد.
به گزارش شهریارپرس، فرخ جلالی گفت: اتوبوسرانی تبریز در کنار خدمات روزانه جابجائی مسافرین و شهروندان در حوزه های اجتماعی و فرهنگی پای ثابت برنامه ها و رویدادهای فرهنگی است.
جلالی تصریح کرد :اتوبوسرانی تبریز با راه اندازی اتوبوس رادیو تبریز و رادیو جمهوری اسلامی وهمچنین اتوبوس پیک کتاب در ایام نوروز سعی در پر کردن اوقات فراغت و فر هنگ سازی افزایش مطالعه برای گردشگران و همشهریان عزیز نمودکه مورد استقبال شهروندان و میهمانان نوروزی قرار گرفت.
وی افزود:با توجه به اهمیت و جایگاه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در راستای اجرای برنامه های تبریز 2018 این شرکت گامی فراتر از وظیفه اصلی خود برداشته وهدف گذاری مطلوبی در انجام ماموریتهای محوله در این حوزه داشته است.
مدیر عامل اتوبوسرانی شهرداری تبریز افزود : طی تفاهم نامه فی مابین با صدا وسیمای مرکزآذربایجانشرقی در راستای همکاری برای تولید برنامه های خاص در افق تبریز2018 واستفاده از ظرفیت و توانمندیهای متقابل و اجرای برنامه های مشترک در جهت آگاهی و اطلاع رسانی باتامین یکدستگاه اتوبوس از سوی این شرکت وباهمکاری شهرداری تبریز وصداوسیمای مرکز آذربایجانشرقی این اتوبوس در قالب اتوبوس پرتابل راه اندازی وبزودی فعالیتهای خود را در کلانشهر تبریزآغاز خواهد کرد
شهریارپرس:مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: در سطح استان آذربایجان شرقی، 590 واحد صنایع تبدیلی وجود دارد که تنها 35 درصد مجوزها از طرف جهادکشاورزی صادر شده و 65 درصد مابقی آن توسط وزارت صنایع صادر گردیده است و این در حالتی می باشد که وظایف اصلی به سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی منتقل شده است.
به گزارش شهریارپرس، مهندس ناصر قره باغی در همایش واحدهای تولیدی و تکمیلی صنایع کشاورزی که با مشارکت شرکت مکمل ساز مینوویت در محل مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز برگزار شد، افزود: 20 درصد صنایع در شهرستان تبریز قرار دارند که سالیانه 600 هزار تن محصولات کشاورزی تولید می کنند.
وی گفت: بازاریابی از مهم ترین مراحل تولید محصول است و تولیدکنندگان باید بازار فروش خود را مورد مطالعه قرار دهند، اغلب مشکلات تولیدکنندگان در بازار فروش است، طول عمر صنایع تبدیلی و غذایی بیشتر از سایر صنایع است و این در صورتی عینیت می یابد که محصولات کیفیت خود را حفظ کرده و استانداردهای جهانی را رعایت نمایند.
مدیرصنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در پایان افزود: از مشکلات موجود در تولید واحدهای صنایع تبدیلی کشاورزی، تامین سرمایه در گردش و سرمایه ثابت برای سرمایه گذاری در این بخش می باشد. گفتنی است در پایان مراسم از 19 تولیدکننده برتر با اهداء لوح تقدیر و تشکر و تجلیل به عمل آمد.
به گزارش شهریارپرس ، طی جلسه ای با حضور محمدحسین حسن زاده مدیرعامل سازمان پارکهای تبریز، موسائی شهردار منطقه 2 و همچنین نماینده ای از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تفاهم نامه احداث اولین باغ گیاه شناسی شمالغرب کشور به امضاء رسید.
این تفاهم نامه در 11 ماده شامل مطالعات و انجام خاک شناسی در فاز اول پروژه را شامل می شود و معرفی گونه های مستعد گیاهی، تهیه و ارائه نقشه کاشت در قالب طرح منظر، انجام مطالعات هوا و اقلیم شناسی، تهیه روش های نوین آبیاری و نظارت و پشتیبانی علمی و ... از اعم موارد این تفاهم نامه به شمار می آید.
فاز نخست باغ گیاه شناسی شمالغرب کشور، در ضلع جنوبی اتوبان شهیدکسائی و در روبروی پارک صائب تبریزی در 29 هکتار مساحت احداث می شود.
شهریارپرس: استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تحولات متغیر منطقه و حضور باشکوه مردم کشورمان در انتخابات 29 اردیبهشت، این حضور را نشانه شعور سیاسی بالای رای دهندگان دانست و گفت: با تلاش هایی که دولت در چند ماه مانده به انتخابات کرد، انتخابات در بر اساس قانون، پرشور و در فضای امن و سالم برگزار شد.
به گزارش شهریارپرس به نقل از ایرنا اسماعیل جبارزده افزود: حماسه روز 29 اردیبهشت را خدمت عموم مردم بزرگوار ایران به خاطر حضور باشکوه شان در این انتخابات تبریک عرض می کنم.
وی اضافه کرد: انتخابات در همه کشورها یکی از نمادهای مردم سالاری و ایفای نقش توسط مردم در اداره کشور محسوب می شود و هرچه میزان حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، علاقمندی مردم به ساختار حکومت شان را نشان می دهد و میزان تاثیرگذاری خواسته های مردم در اداره کشور را معنا می کند.
وی گفت: آنچه که در 29 اردیبهشت ما در ایران اتفاق افتاد، حضور حداکثری مردم به رغم جو سازی ها صورت گرفته از گذشته و ماه های قبل انتخابات، شرایط خاص جهانی و اتفاقات در حال وقوع پیرامون ما و هچنین تغییر رییس جمهوری ها در بعضی از کشورها بود.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: همه اینها نشان می داد که موقعیت کنونی یک موقعیت حساس از نظر سیاسی است و قاعدتا همه سیاسیون و همه قدرت هایی که در شکل گیری معادلات جهانی نقش و تاثیر دارند، چشم به انتخابات ایران داشتند.
وی اظهار کرد: اگر این انتخابات با مشارکت و اقبال کم مواجه می شد می توانست در تهیه نقشه راهی که امروز در منطقه خاورمیانه در بحث کشورهای اسلامی در حیطه معادلات جهانی اتفاق می افتد، تاثیر منفی داشته باشد؛ به عبارت دیگر کسانی که در این تصمیم سازی ها نقش دارند نسبت به جمهوری اسلامی و مردم ایران نگاهشان را تغییر دهد؛ همانطور ثابت شد که حضور حداکثری مردم می تواند عکس این اتفاق را رقم بزند.
وی اضافه کرد: خوشحالیم از این اینکه بر اساس آنچه که انتظار و آرزوی رهبر معظم انقلاب بود و ایشان حضور حداکثری را در همه صحبت ها و جلسات از مردم و مسئولان درخواست می کردند و دولت نیز در طول ماه های گذشته به دنبال فراهم آوردن زمینه اجرای آن بود، یک انتخابات باشکوه با حضور اکثریت قاطع مردم، بر اساس قانون و در یک فضای کاملا آرام و بانشاط برگزار شد.
جبارزاده گفت: در انتخابات برگزار شده هر دو مطالبه رهبری محقق شد، به این معنا که هم حضور حداکثری مردم و هم برگزاری انتخابات در فضای آرام و محیط امن را شاهد بودیم؛ این نعمتی است که در اکثر کشورها مردم به دنبال چنین فضایی هستند که بتوانند نسبت به ایفای نقش ملی خود در اداره کشور نقشی تعریف کنند.
وی افزود: خوشبختانه با توجه به فهم بالای ایران عزیز و شعور سیاسی بالایی که مردم ایران دارند، به رغم وجود گرایشات مختلف سیاسی و حزبی و رقابت های جدی که اتفاق افتاد، این رقابت ها و این مباحث جدی باعث عدم امنیت و درگیری های مرسوم که در انتخابات ها در کشورهای مختلف رایج است، نشد.
وی اضافه کرد: با وجود اینکه طبق اخبار رسیده دشمنان جمهوری اسلامی انتخابات را فرصتی تلقی می کردند که بتوانند اختلافات داخل خانوادگی ایران اسلامی مثل اختلافات حزبی، سیاسی و قومی را شعله ور کنند، این خیال، خام بودنتش برای همه روشن شد.
وی اظهار کرد: دشمنان خیلی نقشه ها برای این ایام و زمان انتخابات و برگزاری رقابت های انتخاباتی برای خود ترسیم کرده بودند، ولی با درایت مردم عزیز و تدابیری که در دستگاه امنیتی، انتظامی و دولتی انجام گرفت، خوشبختانه حضور حداکثری در یک فضای امنی اتفاق افتاد و بنا به تعبیر مقام معظم رهبری برگزاری انتخابات در چنین فضای امنی یک نعمت الهی است که باید بخاطر آن خدارا شاکر باشیم.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: تاکید می کنم که شاید آرزوی خیلی از مردمان دنیا باشد که کشور امنی مثل جمهوری اسلامی داشته باشند تا در آن کشور امن وظایف ملی خود را عمل کنند؛ خوشحالیم از اینکه در استان ما نیز مثل دیگر استان های کشور رقابت های انتخاباتی چه در زمینه انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی و چه در بحث انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی، در طول زمان تبلیغات هیچ گونه مشکل امنیتی نداشتیم.
وی یاداوری کرد: در دوره تبلیغات انتخاباتی و روز برگزاری انتخابات، درگیری، نزاع و اختلافاتی که منجر به زد و خورد بین مردم و یا موضوعی که ناامنی ایجاد کند، نداشتیم و روز انتخابات نیز ادامه همان فضای امن و آرام و بانشاط جامعه بود.
وی اضافه کرد: خوشحالیم که مردم استقبال بسیار خوبی از انتخابات کردند و از همان ساعات اولیه شروع انتخابات در همه شعب اخذ رای در آذربایجان شرقی شاهد حضور با نشاط مردم بودیم؛ مردمی که شاید در صف های شعب اخذ رای ساعت ها منتظر بودند.
وی افزود: در بازدیدی که از شعبات اخذ رای داشتیم، مردم به جای خستگی و گله مندی، به خاطر اینکه به یک وظیفه مهم و خطیر ملی و میهنی و شرعی خود عمل می کنند، با نشاط بودند؛ در بیش از سه هزار شعبه اخذ رای انتخابات به خوبی انجام گرفت و با توجه به حضور گسترده حضور مردم، تا پاسی از شب نیز شاهد حضور مردم در صف های انتخابات بودیم.
جبارزاده خاطرنشان کرد: متاسفیم از اینکه با توجه به اینکه انتخابات طبق قانون باید در روز جمعه 29 اردیبهشت انجام می گرفت با رسیدن به ساعت 24 و تغییر روز، طبق قانون امکان ادامه اخذ رای از مردم مقدور نبود و لذا شرمنده شهروندان محترمی هستیم که تا ساعت 12 بامداد شنبه موفق به دادن رای خود نشدند.
وی گفت: مطمئن ام این عزیزان به همان اجر و ثوابی که در انجام وظیفه ملی و میهنی خود متوقع بودند، ماجور هستند؛ ما علاقمند بودیم از یکایک شهروندان اخذ رای انجام شود که متاسفانه این برای تعدادی از هم استانی های عزیز اتفاق نیافتاد.
وی تاکید کرد: از مردم عزیز و بسیار بزرگوار، قدرشناس و با همت آذربایجان شرقی، بیش از دو میلیون نفرشان در انتخابات شرکت کردند و حضور بیش از دو سوم مردم پای صندوق های رای و شرکت در انتخابات یک رکورد بسیار ارزشمندی بود که به خاطر این حضور باشکوه از یکایک مردم عزیز و بزرگوار استان تشکر می کنم.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: مردم بار دیگر افتخار آفریدند و 29 اردیبهشت را به عنوان یک روز فراموش نشدنی در تاریخ سیاسی ایران رقم زدند؛ از این پس هر زمان از اردیبهشت سخن به میان آید قطعا روز 29 اردیبهشت روزی خواهد بود که یادآور حضور مردم، ایفای نقش مردم در وظیفه ملی، یادآور شکوه و عظمت مردم آذربایجان شرقی خواهد بود.
وی افزود: امیدوارم این حرکت دینی و وطنی یکایک عزیزان مورد قبول درگاه حق تعالی قرار گیرد.
وی اظهار کرد: بیش از 50 هزار نفر مامور مسئولیت تامین امنیت انتخابات را در استان بر عهده داشتند و شاید تعبیر مناسبی باشد که بگوییم انتخابات مردمی، برای مردم و به دست مردم در ایران اسلامی انجام می شود؛ یعنی مردم خود شرکت کننده انتخابات و مجری و ناظر بر انتخابات هستند، زیرا که ناظران هیات های نظارت استانی به نمایندگی از طرف شورای نگهبان انجام وظیفه نظارتی را عهده دار هستند؛ همه آنها معتمدان مردمی هستند که کار نظارت بر اجرای انتخابات را عهده دار هستند.
جبارزاده گفت: با توجه به جو صمیمی و برادرانه ای که در استان ما در بین همه مردم و مسئولان و هیات های نظارت و اجرایی حاکم بود، بدون هیچ مشکلی و در یک جو با صفا و صمیمت این مهم انجام گرفت و ناظران و مجریان دست به دست هم در کنار ماموران انتظامی که وظیفه حفاظت از حراست صندوق های رای را بر عهده داشتند، تلاش کردند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه نتایج انتخابات ریاست جمهوری در همه روستاها و شهرهای استان جمع بندی شد و بامداد روز شنبه از طریق سامانه ای که تعریف شده بود، در اختیار وزارت کشور به عنوان جمع کننده نتایج انتخابات و آرای صندوق ها قرار داده شد.
وی افزود: از یکایک پرسنل پرتلاش نیروی انتظامی که حفاظت صندوق ها را عهده دار بودند و نیروهای بسیجی و سپاهی که به عنوان نیروهای کمکی در کنار نیروی انتظامی تلاش می کردند، تشکر می کنم.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: از اداره کل اطلاعات که در فضای امن و آرام استان برای برگزاری انتخابات نقش ارزنده ای را داشتند، تشکر و قدردانی می کنم؛ بهترین راه شکرگذاری درگاه حق تعالی به خاطر این نعمت بزرگ و انتخاباتی چنین با عظمت و با شکوه، این خواهد بود که منتخبان ما اعم از شوراهای اسلامی، مجلس و ریاست جمهوری در جهت خدمت مردم و در جهت تحقق آرمان های بلند رهبر کبیر انقلاب، شهدا، رهبر معظم انقلاب و خواسته های مردم قدم بردارند.
وی تاکید کرد: اطمینان دارم ایران عزیز با این شکوه و عظمت در بین جهانیان باعظمت تر و باشکوه تر از روزهای قبل خواهد بود و انقلاب اسلامی با اقتدار تمام در بین همه ملت ها و همه حکومت های دنیا خوش خواهد درخشید.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و دور پنجم انتخابات شورای های اسلامی شهر و روستا دیروز 29 اردیبهشت همزمان با سراسر کشور در شهرستان تبریز برگزار شد.
بر اساس این گزارش، 2 میلیون و 955هزار و 332 نفر از مردم استان آذربایجان شرقی واجد شرایط رأی دادن در انتخابات روز جمعه هستند که 66هزار و 102 نفر از آن ها برای اولین بار میتوانند در انتخابات شرکت کنند.
برای انتخابات ریاست جمهوری، سه هزار و 241 شعبه و برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا سه هزار و 637 شعبه در این استان پیشبینی شده است.
12هزار و 831 نامزد در انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در آذربایجان شرقی حضور دارند.
522 صندوق اخذ رأی برای انتخابات میان دوره ای مجلس دهم در 2 حوزه انتخابیه مراغه- عجبشیر و اهر- هریس پیشبینی شده که 145 صندوق در شهرستان اهر، 100 صندوق در شهرستان هریس، 201 صندوق در شهرستان مراغه و 76 صندوق در شهرستان عجبشیر مستقر است.
20 نفر در حوزه انتخابیه اهر- هریس و 25 نفر در حوزه انتخابیه مراغه- عجبشیر برای انتخابات میان دوره ای مجلس دهم رقابت دارند که در نهایت از هر حوزه یک نفر به مجلس شورای اسلامی راه خواهد یافت.
برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی در آذربایجان شرقی، 3میلیون و 145هزار برگ رأی و برای انتخابات میاندورهای مجلس، 421هزار برگ رأی تهیه و توزیع شده است.
شهریار پرس: قائم مقام رئیس سازمان و معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از توزیع سبد کالای طرح ضیافت ماه مبارک رمضان در آذربایجان شرقی از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونیهای مصرف خبر داد.
به گزارش شهریارپرس، مهندس اکبر فتحی در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: مجوز دریافت سهمیه کالای ماه مبارک رمضان به مقدار یکهزار و 336 تن برنج سفید از انبارهای شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک تهران به قیمت هر کیلوگرم 24 هزار ریال تحویل درب انبار و شکر سفید به مقدار 978 تن از کارخانه قند نقده به قیمت هر کیلوگرم 25 هزار و 200 ریال حهت مصرفی مباشرین و عاملین توزیع جهت دریافت مقدار سهمیه و توزیع در استان اعلام شد.
وی گفت: سبد کالای اعلامی با هماهنگی و زیر نظر ستاد تنظیم بازار استان از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های مصرف کارمندی و کارگری در استان آذربایجان شرقی توزیع خواهد شد.